Tiyatro keyfi

Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından 28 Şubat tarihine kadar her gün 4 seans olarak gösterilen Karagöz-Hacivat oyun tiyatrosu ile çocukları eğlendirme ve mutlu etmeye devam ediyor.

Haberler 14.02.2018 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülenç, Bismil Belediyesi tarafndan 28 ubata kadar her gün çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenen tiyatro etkinliine katlarak çocuklarla keyifli vakit geçirdi.

TYATRO KEYF

Toplumun her kesimiyle bir araya gelen Bakan Gülenç, Bismil Belediyesi tarafndan düzenlenen Hacivat Karagöz adl tiyatro oyununu çocuklarla birlikte izledi. Tiyatro öncesinde çocuklarla ilgilenen ve çocuklarn youn ilgisiyle karlaan Bakan Gülenç tiyatroya gelenlerle tek tek ilgilenerek fotoraf çektirdi.

çOCUKLAR çN

Gülenç, Sevgili çocuklar hepiniz ho geldiniz. Tiyatroya gösterdiiniz ilgi beni çok mutlu etti. Hepinize çok teekkür ederim. Sizler için 28 ubat tarihine kadar Hacivat Karagöz oyunlar ile sizleri düünmeye ve elendirmeye devam edeceiz inallah dedi.

Oyunu seyreden çocuklar gösteriyi çok beendiklerini belirterek, Bu gösteri ile hepimiz çok mutlu olduk çok elendik. Bakanmza çok teekkür ederiz. Böyle etkinliklerin devam etmesini istiyoruz ifadelerinde bulundu.

Günde dört seans olarak düzenlenen tiyatroda her seanstan sonra gelen çocuklara Bismil Belediyesi tarafndan top kek ve meyve suyu ikram ediliyor.

Ana Sayfaya Git