Tiyatro keyfi

Bitlis Belediye, ‘Tiyatrosuz Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında merkezden uzaktaki köylerde bulunan öğrenciler için ‘Hacivat ve Karagöz’ oyununu sahneledi.

Haberler 12.05.2018 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlis Belediyesi tarafndan kurulan tiyatro ekibi, köy köy gezerek tiyatroyu köy çocuklaryla buluturuyor. Daha önce hiç tiyatroya gitme imkan bulamayan köy çocuklar, Bitlis Belediyesi Tiyatro Ekibi sayesinde tiyatro oyunu izlemenin mutluluunu yayor. Proje Koordinatörü Cihan Olan, belediye bünyesinde kurulan tiyatro topluluu sayesinde çeitli faaliyetler sürdürdüklerini söyledi.

TYATROSUZ KALINMASIN

Proje kapsamnda köy okullarnda okuyan ve hiç tiyatro izlememi örencilere oyunlarn sergilediklerini anlatan Cihan Olan, Bizi izledikten sonraki heyecanlar, sevinçleri ve neeleri, çalrken çektiimiz bütün skntlara deiyor. çocuklar, izledikten sonra bizi bir kere daha görmek istediklerini söylüyorlar. Bize sarlp öpüyorlar. Sevgilerini o ekilde bize gösterip, oyuncularmzla ilgileniyorlar. Bu gösterilerde desteklerini bizden esirgemeyen Bitlis Valisi ve Belediye Bakan Vekili smail Ustaoluna teekkür ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git