TOBB'den Diyarbakır’a tablet desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin ülke genelinde maddi imkanı olmayan 30 bin öğrenci için temin ettiği klavyeli tablet dağıtımı Diyarbakır’da da gerçekleştirildi.

Haberler 29.12.2020 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TOBB Bakan Mustafa Rifat Hisarcklolu tarafndan pandemide online eitim gören, maddi imkan olmayan 30 bin örenci için temin edilen klavyeli tabletler oda ve borsalar aracl ile il, ilçe milli eitim müdürlüklerine datlmaya baland. 30 bin örenciye yaplan klavyeli tablet destei ile ilgili TOBB Bakan Musafa Rifat Hisarcklolu, gelecein güvencesi olarak gördükleri gençlerin eitimini çok önemsediklerini söyledi. Bakan Hisarckolu, Bir taraftan ülkemizin ekonomisini büyütmeye çalrken, bütün çocuklarmzn eitim ve öretim programlarna eriebilmeleri için eitime yatrm yapmay da ihmal etmedik. TOBB camias olarak ihtiyaç sahibi örencilerimize 30 bin adet klavyeli tablet temin ettik. 81 ilde 365 Oda ve Borsamz, örencilerimize datlmak üzere tabletleri l, lçe Milli Eitime teslim ediyor dedi.

TESLM EDLD

TOBB tarafndan Diyarbakra gönderilen tabletler Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) Bakan Mehmet Kaya ile Diyarbakr Ticaret Borsas (DTB) Bakan Engin Yeil tarafndan Diyarbakr l Milli Eitim Müdürü Yüksel Arslana teslim edildi. Tablet destei ile ilgili ortak açklama yapan DTSO Bakan Mehmet Kaya ile DTB Bakan Engin Yeil, TOBB camiasnn bugüne kadar sosyal projeler ile eitime her zaman en büyük destei veren kurulularn banda yer aldn belirterek, çat kuruluu olan TOBBnin eitime bu tür projeler ile vermi olduu desteklere önem verildii belirtildi.

Ana Sayfaya Git