TODAİE atama teklifi sonuçları

Teşkilatı ve bütçesi YÖK'e devredilen Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünün akademik kadrolarında görev yapan öğretim elemanlarının yükseköğretim kurumlarına atama teklifleri için yapılan tercih işlemleri sonuçlandı

Haberler 17.08.2018 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tekilat ve bütçesi Yükseköretim Kuruluna (YÖK) devredilen Türkiye ve Orta Dou Amme daresi Enstitüsünün (TODAE) akademik kadrolarnda görev yapan öretim elemanlarnn atama tekliflerinin yapld yükseköretim kurumlar belli oldu.

YÖKün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 703 sayl Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatlarak tekilat ve bütçesi YÖKe devredilen TODAEnin akademik kadrolarnda görev yapan öretim elemanlarnn yükseköretim kurumlarna atama teklifleri yapld.

Bu kapsamda öretim üyelerinin, atamalarnn yaplabilmesi için atama tekliflerinin yapld yükseköretim kurumunun öretim üyeliine atanma ve yükseltilme asgari kriterlerini salamalar gerekecek. Bu kriterleri salamayan öretim üyelerinin atamas yaplmayacak.

ATAMA TEKLFLER

Öretim üyelerinin atanma ve yükseltilme asgari kriterlerini salayp salamadnn deerlendirilmesinde, atama teklifi yaplan yükseköretim kurumunun 10 Austos 2018 tarihinde yürürlükte bulunan kriterleri dikkate alnacak.

Aratrma görevlisi olarak atama teklifi yaplanlarn atamas, 2547 sayl Yükseköretim Kanununa göre yaplacak.

Açklamada, internet sitesinde yer alan duyurunun tebligat yerine geçtii, ayr bir yaz gönderilmeyecei belirtilerek, öretim elemanlarnn atama tekliflerinin yapld yükseköretim kurumlarna, ilemlerinin tamamlanmas için 31 Austos mesai saati sonuna kadar müracaat etmesi gerektii kaydedildi.

Ana Sayfaya Git