Topu tutan sevgi ve çikolata kazanıyor

Terörün yakıp yıktığı Diyarbakır’ın Sur ilçesi çocuk sesleriyle inledi. Yeni kurulan Güneşin Çocukları Platformu gönüllüleri Sur’un dar sokaklarında mutluluklarına ortak olmak için çocuklarla oyun oynadı, kazananlara çikolata hediye etti.

Haberler 06.05.2019 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yeni kurulan Günein çocuklar Platformu gönüllüleri ilk etkinliini terörden arnarak huzur sokaklarna dönüen Sur ilçesinde düzenledi. Surun dar sokaklarnda çocuklarla top ve ip atlamaca oynayan platform gönülleri kazanan çocuklara çikolata hediye etti. Günein çocuklar Platformu Kurucusu Gül Süer, Surun dar sokaklarnda çocuklarn yüzünü güldürmek için uratklarn dile getirdi.

ENLKLER ORGANZE EDLECEK

Süer, Günein çocuklar Platformu olarak yeni bir oluuma imza atmak istiyoruz. Surun dar sokaklarnda çocuklarn yüzünü güldürmek için urayoruz. Biz 4 kadn 1 erkek arkada olarak hep birlikte bir eyler yapabilme adna bu yolla bavurduk. lk etkinliimiz çocuklarla oyun oynayp çikolata datmak oldu, bundan sonra daha iyi etkinliklerimiz olacak. çocuklarn oyuna ve sevgiye aç olduklarn fark ettik, oyun oynadmz çocuklar çok elenceliydiler, bundan sonra ayn çocuklarla yeniden buluabileceimize inanyorum. Ramazan ay boyunca Sur, Bavar ve ehitlik bölgesinde yardma muhtaç ailelere ramazan kolileri datacaz dedi. Etkinlie katlan gönüllüler çocuklarla top oynayp ip atlamaca oynad. Oyuna katlan çocuklara gönüllüler tarafndan çikolata datld.

Ana Sayfaya Git