TRT EBA Televizyonu'nda yaz döneminde yabancı dil ile ilgili çalışmalar yer alacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Yazın EBA Televizyonunda yabancı dil ile ilgili çalışmalarımız olacak. Öğrencilerimizin onu takip etmelerini öneririm. 1 ve 2'nci sınıflarla ilgili bazı çalışmalarımız da devam edecek"

Haberler 01.06.2020 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, Yazn EBA televizyonunda yabanc dil ile ilgili çalmalarmz olacak. Örencilerimizin onu takip etmelerini öneririm. 1 ve 2nci snflarla ilgili baz çalmalarmz da devam edecek. ifadelerini kulland.

Bakanlktan yaplan yazl açklamaya göre Selçuk, meslektalaryla yüz yüze bulumaya gidemedii illere dijital imkanlarla ulamaya devam ediyor.

Bu kapsamda video konferansla 15incisi yaplan Ziya Öretmen ile Eitim Bulumalarnn bu seferki dura Trabzon oldu.

Bakan Selçuk, bulumada, meslektalarndan örenme kayplarn azaltmak ve daha verimli bir yaz dönemi geçirmek için önerilerini istedi.

Tatil boyunca EBA TVde yaymlanmak üzere yaplan hazrlklara deinen Selçuk, unlar kaydetti:

TRT EBA TELEVZYONU

Yazn EBA televizyonunda yabanc dil ile ilgili çalmalarmz olacak. Örencilerimizin onu takip etmelerini öneririm. 1 ve 2nci snflarla ilgili baz çalmalarmz da devam edecek. EBA TV ve EBA dijital platformda özellikle 1nci snfta olup da okuma yazmaya tam geçememi ya da baz dezavantajlardan dolay okuma yazmaya balayamam, okumay örenmi ama tekrara ihtiyac olan çocuklarmz için bir takm içerikler olacak. Ayrca baka sürprizlerimiz de olacak.

Selçuk, yeni dönemde artk okuduunu anlayanlarn baarl olacan belirterek, yaz için çocuklara bol bol kitap okumalarn ve koronavirüs salgn döneminde biriktirdikleri hatralar yazmalarn önerdi.

BULUMADA RENKL ANLAR YAANDI

Buluma srasnda müzik öretmeni Cemal ve Sema Erenel çifti ile kzlar ark söyledi, öretmen Aynur Korkmazn kz da Bakan Selçuk için yazd akrosti türünde iiri okudu.

Ana Sayfaya Git