TRT EBA veli kuşağının uzman konukları belli oldu

"BİZDEN" isimli veli kuşağında psikolog Doğan Cüceloğlu, akademisyen-yazar Mim Kemal Öke ve psikiyatrist Kemal Sayar aileleri bilgilendirecek

Haberler 14.04.2020 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca (MEB), TRT EBA kanallarndaki BZDEN isimli veli kuann bu haftaki konuklar psikolog Doan Cücelolu, akademisyen-yazar Mim Kemal Öke ve psikiyatrist Kemal Sayar olarak belirlendi.

MEBin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamnda, okullarn kapanmasnn ardndan uzaktan eitimlerini evde sürdüren çocuklarn ailelerine yönelik TRT EBA ilkokul ve ortaokul kanallarndaki BZDEN isimli veli kuann bu haftaki konuklar belli oldu.

Buna göre, psikolog Doan Cücelolu, Belirsizlik Döneminde Duygularmz Ne Söylüyor? konusundaki bilgilerini bugün saat 20.00de ekranlardan ailelere aktaracak.

Akademisyen-yazar Mim Kemal Öke ise 15 Nisan çaramba saat 20.00de Evde Kalma Döneminde Engelli çocuklarmz konusunda velilere seslenecek.

Psikiyatrist Kemal Sayar da Korona Günlerinde Duygusal Dayankllk konusundaki bilgilerini 17 Nisan Cuma saat 20.00de ekranlardan ailelerle paylaacak.

Ana Sayfaya Git