Türkiye Finans, Diyarbakır'da İki Okulu Boyadı

Türkiye Finans Katılım Bankası, "Çocuklara Gönül Ver" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır'ın Silvan ve Çermik ilçesinde bulunan iki ilköğretim okulunun dış cephelerini ve sınıflarını boyadı.

Haberler 23.04.2019 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Finans Katlm Bankas, çocuklara Gönül Ver sosyal sorumluluk projesi kapsamnda Diyarbakrn Silvan ve çermik ilçesinde bulunan iki ilköretim okulunun d cephelerini ve snflarn boyad.

Bankadan yaplan açklamaya göre, Türkiye Finans yilik Kulübü üyeleri, çocuklara Gönül Ver sosyal sorumluluk projesi kapsamnda Diyarbakrl çocuklarla bir araya geldi.

Diyarbakrn Silvan ve çermik ilçesinde bulunan iki ilköretim okulunun d cepheleri ile snflarn, öretmen ve örencilerin desteiyle boyayan üyeler, çocuklara da krtasiye gereçleri ve okul çantas hediye etti.

Okul boyama etkinliine Diyarbakrda hizmet eden Türkiye Finans ubelerinin müdürleri de katld.

Öte yandan Türkiye Finans yilik Kulübü üyeleri, çocuklarn 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramn da renkli aktivitelerle kutlad.

çocuklara Gönül Ver projesi

Geçen yl Bir kitap da senden olsun, geleceimiz umutla dolsun diyerek yola çkan Türkiye Finans, çocuklara Gönül Ver projesi kapsamnda kampanyann balangcndan bu yana 6 ildeki 6 okulda kitaplk kurdu.

Türkiye Finans yilik Kulübü üyeleri, proje sayesinde geçen yl ihtiyaç sahibi bine yakn çocuu 8 binden fazla kitapla buluturdu.

Ana Sayfaya Git