Türkiye genelinde online LGS deneme sınavı yapıldı

Türkiye genelinde 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz LGS online deneme sınavı gerçekleştirildi. Öğrencilere, sınav tecrübesi yaşatarak moral ve destek verilmesi hedeflendi.

Haberler 14.04.2020 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye genelinde 8inci snf örencilerine yönelik ücretsiz LGS online deneme snav yapt. Örenciler, cuma ve cumartesi üçer seans eklinde yaplan deneme snavna internete üzerinden kayt yaparak katld.

BAARIYLA TAMAMLANDI

Deneme snav üzerine deerlendirme yapan Erdem çplak, uzaktan eitim uygulamalar ile Liseye Geçi Snavna (LGS) hazrlanan tüm 8inci snf örencilerine destek olabilmek için organize edilen snava katlmn beklediklerinden fazla olduunu belirterek, Türkiye genelinde ilk kez uygulanan online deneme snavn baaryla tamamladklarn dile getirdi.

Örencilerin tercih ettii seansta snava katldn belirten çplak, Sosyal sorumluluk anlay ile çktmz bu yolda esas amacmz, ulaabildiimiz kadar çok örencimize gerçek bir snav tecrübesi yaatarak onlara hem moral hem destek verebilmekti. Elde edilen sonuçlardan görebildiimiz kadar ile bunu da baarabildiimize inanyoruz dedi.

SONUçLAR AçIKLANDI

çocuklar nerede, eitim orada sloganyla bu snav hazrladklarn ifade eden çplak Snav sonuçlarn internet üzerinden tüm seanslar bittikten hemen sonra açklamaya baladk. Ayn zamanda ksa mesaj ile de kendilerine ilettik. Örencilerimiz nasl bir sonuç aldklarn görerek hedeflerine ulamak için hangi konu veya soru tarzna çalmalar gerektiini daha iyi tespit edebildiler. LGS snavnda sorumlu olacaklar 1inci dönem müfredatndan ve yeni nesil sorulardan kendilerini denediler. Tüm örencilerimizin morallerini yüksek tutmalarn, bu dönemde sklkla tekrar yapmalarn, yetersiz kalnd düünülen konulara daha fazla vakit ayrlarak konsantrasyonlarn asla bozmadan çalmalarna devam etmelerini öneriyoruz diye konutu

Ana Sayfaya Git