Ücretsiz eğitim kursu!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından üniversite adaylarına yönelik ücretsiz eğitim kursu açıldı.

Haberler 25.10.2019 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar lçe Belediyesi tarafndan lçe Milli Eitim Müdürlüü ve Halk Eitim Merkezi Müdürlüünün destek verdii proje ile üniversite adaylarna ücretsiz kurslar verilmeye baland. Ferzad Kemanger Halk Kütüphanesinde açl gerçekletirilen kursa, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Balar lçe Milli Eitim Müdürü Mehmet Emin Erdoan, kurum müdürleri, örenciler ve veliler katld.

ÜCRETSZ ETM KURSU

stiklal Marnn okunmasyla balayan program kurdele kesimi devam etti. Açl konumas yapan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ekonomik sknt yaayan ailelerin çocuklar için tüm imkanlar seferber ettiklerini belirterek, bu kurslardan yetien örencilerin yarnlarn Türkiyesinde söz sahibi olacan söyledi. Bakan Beyolu, Eitime yaplan tüm hizmetler birlik ve beraberliimizin mihenk tadr. Cumhurbakanmzn da çeitli vesilelerle dile getirdii gibi gönüllere dokunmak iaryla siz deerli örencilerimizin yaamlarna bir nebze de olsun dokunacak çalmalar yapmak amacyla bir arada bulunmaktayz. Balar Belediye bakan olarak sosyal ve gönül belediyecilie önem verdiimiz gibi olmasa olmaz kriterlerimizden biri de eitime verdiimiz önemdir. Bu amaçla okumak istemesine ramen ekonomik skntlardan dolay okuyamayan örencilerimize katkda bulunmak amacyla ücretsiz olarak TYT-AYT kurslarn açtk dedi.

ÜNVERSTE ADAYI ÖRENCLER

Kurs eitimlerine katlan örencilerden 19 yandaki Hasret Aslan, kütüphaneyi beendiini snavlara daha iyi hazrlanacan aktard.

Bir dier kursiyer Pnar Dinç ise kursun kendilerine önemli bir kaynak olacan dile getirdi. Açltan sonra snflar ziyaret eden Bakan Beyolu, örencilerle sohbet etti.

Ana Sayfaya Git