Ücretsiz kurslar

Yenişehir Belediyesi 13 branşta ücretsiz kurs başlattı.

Haberler 13.12.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

sa PEK

DYARBAKIR-Diyarbakrn Yeniehir Kaymakaml ve Yeniehir Belediyesi ilçede salkl bireyler yetimesi ve sporu bir yaam biçimi haline getirebilmek amacyla 13 branta ücretsiz kurs balatt.

Yeniehir ilçesinde bulunan, El Cezeri Park, ehitlik Spor Kompleksi, Sur Gençlik Merkezi, Seyrantepe Spor Salonunda voleybol, yüzme, halk oyunlar, futbol, satranç, basketbol, jimnastik, step aerobik, atletizm, yakn savunma, dart, Kickboks olmak üzere 13 branta kurs açt.

ÜCRETSZ KURSLAR

Vatandalarn spordan uzak kalmamalar için yaz döneminde olduu gibi k döneminde de k spor kurslar balattklarn belirten Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, ücretsiz olarak balattklar kurslardaki eitimlerde baarl ve yetenekli olan vatandalar destekleyeceklerini söyledi.

lçede bulunan 7den 70e tüm vatandalar spor kurslarna davet eden Kaymakam Beikci, Salkl bir yaam için spor büyük önem arz etmektedir. Düzenlemi olduumuz ücretsiz spor kurslarmzn k dönemi kaytlarmz devam etmektedir. K sporlar ile ilçemizde bulunan tüm çocuklarmz tüm gençlerimiz ve yetikin vatandalarmz arzu ettii sporu yapabilme imkanna kavumasn salam bulunmaktayz. Yeniehir Kaymakaml ve Belediyesi olarak vatandalarmzn her türlü sporu yapabilmelerinin gayreti içinde olduk ve olmaya da devam edeceiz dedi.

KI SPORLARI OKULLARI

K Spor Okullarndaki eitim sonucunda baarl ve yetenekli vatandalarn, yetenekli olduklar branlarda yarmalara ve olimpiyatlara hazrlanmalar konusunda da destekleyeceklerini ifade eden Bakan Beikci,Gençlik Spor l Müdürlüümüz ile ortaklaa yürüteceimiz çalmalarmzda spor branlarnda baarl olan, yetenekli sporcularmzn lisanslarn da çkartp, Askeri Polis Okullar, Spor Liseleri ve Beden Eitimi Bölümleri snavlarna da hazrlayacaz. Bunun yan sra ayrca astm tans alm çocuklara da daha kaliteli nefes alabilmeleri için yüzme kursumuzda devam etmektedir eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git