Ücretsiz lunapark

Lunaparkın işletmecisi, 172 bin öğrenciye yönelik hem karne hem de Ramazan Bayramı hediyesi olarak, "karneni getir 2 biletini al" kampanyası başlattı.

Haberler 10.06.2018 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmandaki lunaparkn iletmecisi, 172 bin örenciye yönelik hem karne hem de Ramazan Bayram hediyesi olarak karneni getir 2 biletini al kampanyas balatt.

Lunapark iletmecisi Hüseyin Nasrolu, 172 bin örenciye yönelik balatt kampanya kapsamnda karnesi ile gelen her örenciye 2er lunapark bileti hediye ediyor.

Nasrolu, gazetecilere yapt açklamada, amacnn kentte lunapark ile tanmayan hiçbir çocuun kalmamasn salamak olduunu söyledi.

Kampanyann bayramn birinci gününe kadar devam edeceini vurgulayan Hüseyin Nasrolu, öyle konutu:

Eitimlerini baar ile tamamlayan örencilerimize böyle bir jest yapmak istedik. Balattmz kampanya kapsamnda Batmandaki 172 bin örencimize 2er tane olmak üzere ortalama 350 bin lunapark bileti datyoruz. Bir hafta içinde karnesini getiren her örenci kampanyadan ücretsiz olarak yararlanabilecek. lk defa lunaparka gelen örencilerimiz oldu. Bu bile bizim için büyük bir mutluluktur. Dünyada her ey para deildir. Bizim için önemli olan çocuklarmzn okumasna katk sunmaktr. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir.

- Gönüllerince elendiler

Babas, aabeyi ve kardei ile karnesini alp lunaparka gelen ilkokul örencisi Yamur Derensu Döer, Karnemi alr almaz buraya geldim. Bana 2 bilet verdiler, bunlarla hem çarpan arabaya hem de dönme dolaba bindim, çok elendim. dedi.

Ücretsiz olarak lunaparkta elenmenin mutluluunu yaadn belirten ortaokul örencisi Edanur çiftçi ise lunaparkta çok elendiini dile getirdi.

Lunaparka 2 çocuunu getiren Hasan Boral, kampanyann çok güzel olduunu ifade ederek, bu sayede çocuklarn güzel bir gün geçirdiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git