Ücretsiz okul servisi!

Elazığ'da depremzede öğrenciler için ücretsiz servis hizmeti başlatıldı.

Haberler 03.03.2020 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüündeki depremde evleri ar hasar gördüü veya ykld için konteyner, çadrkent ile eski devlet hastanesi binas ile ah Cihan Yurdunda aileleriyle kalan örenciler için servis hizmeti veriliyor.

l Milli Eitim ube Müdürü Hurrem Uslu depremzedelerin yaralarnn sarlmas için devletin seferber olduunu belirtti.

Okullarn açlmasyla örenciler için servis hizmeti de balattklarn aktaran Uslu, unlar söyledi:

limizde meydana gelen depremde evleri zarar gören ya da yklan vatandalarmzn maduriyetlerini gidermek için okul, yurt, pansiyon ve çadr kentlerde kalan örenciler 73 okulumuza servisle ücretsiz götürüyoruz. Elaz Belediyesi, l Özel dare Müdürlüü ve l Milli Eitime ait olmak 18 araçla hiç bir aksakla meydan vermeksizin tamalar sürdürülmektedir.

- Devletimiz elinden geleni yapyor

Örenci velisi Nursen Ardç, depremde evleri ar hasar gördüü için ailesiyle ah Cihan Örenci Yurdunda kaldn, devletin salad tüm yardmlardan faydalandklarn söyledi.

Okula giden çocuklar için servis hizmetinin sunulmasndan duyduu memnuniyeti dile getiren Ardç, Devletimiz elinden geleni yapyor. Yardmlarn ve desteklerini bizden eksik etmediler, hemen hemen istediimiz her ey yerine getiriliyor. Yurt görevlilerimiz yine ayn ekilde sa olsunlar, yerimiz çok rahat. çocuklarmza servis imkan saladlar, Allah raz olsun, en azndan rahat bir ekilde götürüp getirme imkann saladlar. diye konutu.

Örencisi Hüsna Kaya ise servisle ksa sürede okula ulatn belirterek, Servis bizi okula götürüyor, çok rahatz. Bu sayede anne ve babalarmzda sknt çekmiyor, çok memnunuz. dedi.

Ana Sayfaya Git