Ücretsiz seviye tespit sınavı!

12.sınıf öğrencilerine online ücretsiz seviye tespit sınavı

Haberler 27.10.2020 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bahçeehir Koleji, Türkiye genelindeki 12.snf örencilerine yönelik dijital ortamda seviye tespit snav gerçekletireceini duyurdu. 24 Ekim-6 Kasm arasnda bavurularn gerçekleecei snava seviyesini örenmek isteyen 12. snf örencileri ücretsiz olarak katlabilecek.

Türkiye genelinde 12. snfa giden ve YKS 2021e hazrlanan tüm örenciler için Bahçeehir Koleji dijital ortamda seviye tespit snav gerçekletireceini duyurdu. Online gerçekleecek olan snavn bavuru tarihleri 24 Ekim 6 Kasm olarak belirlendi. 7 Kasmda TYT, 8 Kasmda ise AYT yaplaca snavn sonuçlar 10 Kasmda açklanacak. Ayn zamanda örenciler Seviye tespit snavnn tüm soru çözüm videolarna dijital eitim platformu üzerinden ulalabilecek ve snav karnelerine ücretsiz olarak ulaabilecek.

TÜRKYE GENELNDEK TÜM 12. SINIF ÖRENCLERN ÜCRETSZ KATILABLECEK

Her çocuun kaliteli bir eitimi hak ettiinin altn çizen Bahçeehir Koleji Eitim ve Eitim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardmcs Dr. Özge Aslan; Dijital eitim artk hayatmzn bir parças. Bahçeehir Koleji olarak bu alandaki 10 yllk deneyimimizi her geçen gün daha da gelitiriyoruz. steimiz tüm örencilerin iyi bir eitim alabilmesi. te bu nedenle okul ayrm yapmadan Türkiye genelindeki tüm 12. snf örencilerini ücretsiz katlabilecekleri bu snava davet ediyoruz. Baarl olanlar SEY Vakf tarafndan verilecek eitim bursunu kazanma ans yakalayacaklar bireysel snava katlmaya hak kazanacaklar. Belki de yeni bir gelecee kap açma ans yakalayacaklar dedi.

Ana Sayfaya Git