Uluslararası Haber Görüntüleri Ödül Töreni

BYEGM Diyarbakır İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada 22’ncisi Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Ödül Töreni BYEGM’de yapılacağını duyurdu.

Haberler 09.08.2017 - 08:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BYEGM Basn, Kültür ve Sanat Merkezi, Türkiye Haber Kameramanlar Derneinin 22ncisini düzenledii ve her yl hem ulusal hem uluslararas medya temsilcilerinden büyük ilgi gören Zoom Uluslararas Haber Görüntüleri Yarmasnn ödül törenine ev sahiplii yapacak.

Basn-Yayn ve Enformasyon Genel Müdürlüü Diyarbakr l Müdürlüü yaplan açklamada, basn mensuplarnn çabasn ödüllendirilecei belirtilirken, ayrca dünyann her bir noktasndaki en scak gelimeleri yakndan takip eden Türk gazeteciler aracl ile Türkiyenin uluslararas arenada tannrlnn artmasna katk salamay hedefleyen Zoom Uluslararas Haber Görüntüleri Yarmasna bu yl bavuran 115 eserden 23ünün ödüle layk görüldüü açkland.

5 ayr kategoride ödül verilecek

Açklamann devamnda, O haberlerde imzas bulunan muhabir ve kameramanlar, BYEGM Basn, Kültür ve Sanat Merkezinde yaplacak tören ile ödüllerini alacak. Türkiyenin yan sra, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Suudi Arabistandan yarmaya katlan ve ödüle layk görülen haberler için toplam 9 kategori bulunuyor. 15 Temmuz hain darbe giriimini tüm dünyaya, tek bir detay bile atlamadan aktarmaya çalan ve bunun için canlarn ortaya koyan basn mensuplarna 5 ayr kategoride ödül verilecek. fadelerine yer verildi.

Ödül töreni 11 Austos 2017de

Açklamada son olarak, Habercilere ödüllerinin, siyasetçiler, sanatçlar ve medya temsilcileri tarafndan takdim edilecei 22nci Zoom Uluslararas Haber Görüntüleri Yarmas ödül töreni 11 Austos 2017de gerçekletirilecek. denildi.

Ana Sayfaya Git