Üniversite adayına ücretsiz eğitim seti!

Modern teknolojik imkanlarla donatılan eğitim merkezi ve kütüphaneden ücretsiz olarak yararlanan üniversite adayı 300 öğrenciye ücretsiz TYT ve AYT eğitim setleri dağıtan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Milletin kaynakları milletin evlatlarına feda olsun. Milli ve şuurlu gençlik yetiştirmek için eğitme olan desteğimiz yeni adımlarla devam edecek " dedi.

Haberler 30.11.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Merkez Balar lçe Belediyesi, ihtiyaç sahibi örencilerin iyi koullarda eitim almasna imkan tanmak amacyla çalmalarn sürdürüyor.

2019 ylnda hizmete açlan ücretsiz eitim merkezi ve teknik imkanlarla modernize edilen kütüphane, yüzlerce örenciye hizmet vermeye devam ediyor.

Uzman öretmenlerin görev yapt merkezde yürütülen baarl program ile üniversite snavlarna hazrlanan örencilere ücretsiz TYT ve AYT soru bankalar ile konu anlatml kitaplardan oluan eitim setleri hediye edildi.

çalma yaptklar kütüphanede ziyaret ettii 300 örenciye eitim setlerini takdim eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yaklaan snav maratonu için baar dileinde bulunarak desteini yineledi.

PIRIL PIRIL GENçLERMZN ÖNÜNÜ AçIYORUZ

Balarda maddi imkan olmayan çok sayda aile bulunduuna dikkat çeken Beyolu,Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoann eitim konusundaki hassasiyetini biliyorsunuz. Kitaplarn ücretsiz olmasndan ücretsiz eitim veren kurs merkezlerine kadar son 19 ylda gençlere devasa imkanlar saland.

Biz de Cumhurbakanmzn bize gösterdii hedef dorultusunda gençlerimiz için tüm imkanlar seferber etmi durumdayz. En önemlisi milletin kaynaklarn milletin evlatlarnn gelecei için harcyoruz. Kazanan milletimiz olacak,prl prl gençlerimiz olacak deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git