Üniversite adaylarına ücretsiz rehberlik hizmeti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Resepsiyon Salonunda açtığı Tercih Danışma Merkezinde üniversite adaylarına ücretsiz tercih hizmeti veriyor.

Haberler 08.08.2018 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Bakanl Sümerpark Ortak Yaam Alan Resepsiyon Salonunda açt Tercih Danma Merkezinde, Yükseköretim Kurumlar Snavna (YKS) giren örencilere ücretsiz tercih hizmeti sunuyor. Alannda uzman 10 rehber eitimcinin danmanlk hizmeti verdii merkezde, üniversite adaylar saat 09.00 - 18.00 arasnda destek alabiliyor.

KRAMLARDA BULUNULUYOR

Tercih Danma Merkezine gelerek snav sonucunu ileten tüm gençlere hangi üniversite ya da hangi bölüme girebileceklerine ilikin danmanlk hizmeti sunulurken, örencilere Büyükehir Belediyesi ekipleri su, çay, kahve ve souk içecek ikramlarnda bulunuyor. Ekipler ayrca örencilere, Büyükehir Belediyesinin hazrlad içinde kalem, not defterleri ve çeitli hediyelerin bulunduu çantalar datyor.

Merkeze gelmeyecek durumda engelli olan üniversite adaylar talepte bulunursa evlerine gidilerek üniversite tercihlerini yapmalar salanacak. Büyükehir Belediyesi, bugün balayan YKS bavurular için adaylara bavurularn son günü olan 14 Austos Sal gününe kadar danmanlk hizmeti vermeye devam edecek.

Ana Sayfaya Git