Üniversite Güvenliği

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu başkanlığında, “Üniversitelerde güvenlik tedbirleri” toplantısı yapıldı.

Haberler 21.09.2018 - 23:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlis valiliinde düzenlenen , Üniversitelerde güvenlik tedbirleri toplantsnda bir konuma yapan Vali smail Ustaolu, Üniversitemizin eitim öretim ylna pazartesi günü balam olacak. Bizlerde Bitlis Eren Üniversitemizi yeni eitim öretim ylna balamadan önce güvenlik birimlerimizle toplant gerçekletirmek istedik. Örencilerimiz bu eitim öretim sezonunu güvenlik bir ekilde geçirmeleri için her türlü güvenlik tedbirini alm bulunmaktayz. Üniversitemiz yaklak 10 bin civarnda örencisiyle ilimize çok büyük bir vizyon katan ciddi bir eitim kurumumuz. limizin tantmnda, ilimizin kadim kültüründe önemli bir yer tutmu, bu tarihi geçmiin ülkemizin her yerinde bilinmesinde üniversitelerin çok ayr bir yeri var dedi.

ÖRENC GÜVENL

Bitlise gelen örencileri kendi evlatlar gibi deerlendirdiklerini ifade eden Vali Ustaolu, Annelerinin babalarnn bizlere emanet ettii bu yavrularmzn ilimizde misafir ettiimiz süre içerisinde biz inanyoruz ki ilimiz tantmnda çok ciddi katklar olacaktr. Örencilerimizi ilimizin adeta turizm neferi olarak görüyoruz. Ülkemizin ve bölgemizin yaamz olduu huzur ve güven ortamnn tesisi çok önemli. limizde bunun en güzel yaand illerden birisi. Huzurumuz emniyetimizi güvenliimiz ne kadar üst düzey olursa biz inanyoruz ki örencilerimiz de iyi bir eitim öretim sezonu geçirecektir. Yeni eitim öretim ylnn hayrl olmasn diliyorum eklinde konutu.

Toplantya Bitlis Eren Üniversitesi Rektöre Prof. Dr. Erdal Necip Yardm, l Jandarma Komutan Albay Erhan Demir, Bitlis l Emniyet Müdürü Yaman Arlar ve ilgili kurum amirleri katld.

Ana Sayfaya Git