Üniversite öğrencilerinden anlamlı destek

Batman Üniversitesi öğrencileri ‘Gönül Bağı Projesi’ kapsamında, Hasankeyf’te Üçyol İlkokulu’ndaki öğrencilere gıda ve giyim yardımında bulundu.

Haberler 05.04.2019 - 23:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Batman Kz Yurdunda kalan üniversite örencileri, kendi imkanlaryla topladklar gda ve giyimleri ilkokul örencilerine ulatrd. Hasankeyfteki Üçyol lkokuluna giden üniversite örencileri, topladklar ürünleri ihtiyaç sahibi ilkokul örencilerine datt. Hediyelerini alan örencilerin mutluluu gözlerinden okundu.

Hediyesini alan örencilerden Yahya Ay, hediyeleri beendiini ve çok güzel olduunu söyledi. Yamur Kaya isimli örenci ise yaptklar çalma nedeniyle aabey ve ablalarna teekkür ettiklerini dile getirdi.

Üniversite örencilerinden olan Aleyna Zümrüt Yaprak da, böyle bir projede yer aldklar için mutlu olduklarn söyledi. Yaprak, Biz, Batman KYK Kz Yurdu tarafndan düzenlenen Gönül Ba Projesi destei ile köydeki genç fidanlarmza kendi çapmzda topladmz yardmlarmzla, ayakkablarmzla o güzel gözlerine bir lt olduk. Ne mutlu bize ki böyle güzel bir projede yer aldk. KYK kz yurduna ve gönül ba projesine çok teekkür ediyoruz dedi.

Yardmlar kendi ehirlerimizden topladk

Batman Üniversitesi örencisi Büra Köger ise projeyi uzun zamandr yürüttüklerini söyledi. Köger, Biz, Batman KYK Kz Yurdu örencileriyiz. Uzun zamandr yürüttüümüz bir proje. Kendi ehirlerimizden topladk. Kendi aramzda arkadalarmzdan yardmlar topladk ve hocalarmzn öncülüünde Üçyol lkokuluna gedik. çok güzel bir duygu, çocuklarn bir tebessümüne önayak olmak. Bize destek olduu için KYK Batman Yurduna teekkür ediyoruz önayak olduklar için. çocuklara gda ve giyim yardmnda elimizden geldiince yardmc olamaya çaltk diye konutu.

Ana Sayfaya Git