Üniversite öğrencisinin kitabı ders konusu oldu

Diyarbakırlı Üniversite 4 sınıf öğrencisi Haydar Alper Eser’in yazdığı ve Eylül ayı içinde okuyucusu ile buluşturduğu 'Kimler için yazdım' isimli kitabı okuduğu Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde ders konusu oldu.

Haberler 05.12.2019 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalya Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 4ncü snf örencisi olan Diyarbakrl Haydar Alper Eser, yazd ve Eylül aynda okuyucusuyla buluan Kimler için yazdm adl kitab, üniversitenin Rehberlik ve Psikolojik Danmanlk Program Örencilerinin Topluma Hizmet Uygulamalar dersi kapsamnda hazrladklar Kimler çin Yazdm isimli Tiyatral iir Dinletisi, pazar günü saat 18.00de Alanya Kültür Merkezinde (AKM) ücretsiz olarak izleyicilerinin ve okuyucularnn karsna çkyor.

DERS KTABI OLDU

Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danmanlk Ana Bilim Dal Bakan Öretim Üyesi Dr. Aye Sibel Demirta, bölümlerin Topluma Hizmet Uygulamalar Dersi Eitim Fakültesi örencilerine, toplumsal sorumluluk bilinci kazandrma ve uygulama srasnda ibirlii, dayanma, etkili iletiim ve öz deerlendirme becerilerini gelitirmeyi amaçlayan bir ders olduunu söyledi. Dr. Demirta, Bu kapsamda bizde bölüm örencimiz Haydar Alper Eser Kimler için yazdm isimli kitabnda yaynlad iirlerini arkadalarnn da destei ile toplum önünde sergilenmesinin topluma hizmet anlamnda önemli bir katk olacan düündük. Örencilerimin son snf olmalarndan dolay kymetli zamanlarn bu etkinlie ayrmalar takdire ayan bir durumdur. Heyecanla pazar gününü bekliyoruz. Umarz her ey yolunda gider. Bu balamda bu etkinlie tüm örencilerimizi ve Alanya halkn bekliyoruz dedi.

Diyarbakrl air ve Yazar Haydar Alper Eser ise, Bu etkinliin bir ders bazndan alp bir proje aamasna tayan ve dümdüz yürürken direksiyonda yol tutan dinleyen, paylaan, anlayan, soran bata Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danmanlk Ana Bilim Dal Bakan Dr. Öretim Üyesi Aye Sibel Demirta hocama ve emei geçen herkese teekkürü borç bilirim diye konutu.

Ana Sayfaya Git