Üniversite STK kaynaşması

Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş STK temsilcileri ile bir araya geldi

Haberler 14.10.2020 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tüm Hizmet Sendikas Genel Bakan Necati Oruç, Türk-Afganistan Dernei Yardmlama ve Dayanma Dernei Bakan Aziz Bakr ile birlikte Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydn Durmuu makamnda ziyaret etti.

Ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getiren Rektör Durmu, üniversitenin çalmalar hakknda konuklarn bilgilendirdi. Üniversitenin kentin bilim dünyasna açlan penceresi olduunu belirten Rektör Prof. Dr. Durmu, Üniversitemiz birçok alanda günden güne geliiyor. Üniversitemiz dünyann 20 ülkesini akn ülkeden yabanc örencisi bulunmaktadr. Sadece 200 kontenjan olan bir bölüme 14 bin örenci bavurdu. Hamdolsun artk Türkiyenin 7 bölgesinin yan sra uluslararas örencilerin tercih ettii bir üniversite konumuna geldik dedi.

STK TEMSLCLER

Üniversitelerin geliiminde STKlarn öneminin de olduunu vurgulayan Rektör Durmu, STKlar gerçekten kentlerin geliimi açsndan oldukça önemlidir. Üniversitemizin geliiminde de kentteki STKlarmzn pay da çok fazla diye konutu.

Daha önce Batmana geldiini belirten Tüm Hizmet Sendikas Genel Bakan Oruç ise üniversitenin ksa sürede çok yol kat ederek gelitiini söyledi. Necati Oruç ile Aziz Bakr üniversiteye her türlü destei vermeye hazr olduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git