Üniversiteliler köy okulu öğrencilerini sevindirdi

Muş'ta üniversite öğrencileri bir köy okulunun tadilatını yaparak okul bahçesinde çocuklarla oyun oynadı.

Haberler 03.10.2018 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üniversite örencisi Zeynep Yldrm Gönüllü olarak köy okulunun boya, bakm ve temizliini yaptk. Kardelerimizin eitimine katkda bulunduumuz için kendimizi ansl hissediyoruz

Muta üniversite örencileri, bir köy okulunun tadilatn gerçekletirip çocuklarla oyun oynayarak örnek davran sergiledi.

Mu Alparslan Üniversitesinde (MÜ) eitim gören, Gençlik ve Spor Bakanlna bal Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarnda kalan 13 üniversite örencisi, sosyal sorumluluk projesi kapsamnda, merkeze bal Suboyu Köyü lkokuluna geldi.

Burada okulu temizleyen, duvarlarn boyayan, elektrik tesisatn yenileyen ve ihtiyaç duyulan yerlere sva yapan örenciler, ardndan okulun bahçesinde çocuklarla oyun oynad.

Üniversite örencilerinden Zeynep Yldrm, gazetecilere yapt açklamada, sosyal sorumluluk projesine gönüllü katldn söyledi.

Köy okulu örencilerini sevindirdi

Örencilere yardm etmenin kendisini sevindirdiini ifade eden Yldrm, Gönüllü olarak köy okulunun boya, bakm ve temizliini yaptk. Kardelerimizin eitimine katkda bulunduumuz için kendimizi ansl hissediyoruz. dedi.

KYK l Müdürü Emrullah Güler ise minik örencilerin eitimlerine katkda bulunmak amacyla sosyal sorumluluk projesi gerçekletirdiklerini ifade etti.

Okulun badana, sva, boya ve temizlik gibi tüm eksiklikleri tamamlamak için seferber olduklarn dile getiren Güler, Okulumuzu daha güzel hale getirip örencilerimize teslim edeceiz. KYK, sosyal sorumluluk projelerinde gerçekten çok güzel iler baarmakta. Sadece barnma, kredi ve burs destei deil, örnek projelerle de adndan söz ettiriyor. diye konutu.

Ana Sayfaya Git