Üniversiteliler "sevgi tohumu" dağıttı

Elazığ Fırat Üniversitesi öğrencileri, çevre bilinci oluşturmak ve doğa sevgisini aşılamak amacıyla çiçek tohumu dağıttı.

Haberler 24.02.2017 - 08:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Frat Üniversitesi Eitim Fakültesi lköretim Matematik Bölümü örencileri, çevre bilinci oluturmak ve doa sevgisini alamak amacyla çocuklarnzla Birlikte Sevgi çiçei Ekin etkinlii gerçekletirdi.

Goncalar Solmasn Derneinin katklaryla gerçekletirilen etkinlikte, Elaz Öretmenevi önünde stant kuran üniversite örencileri daha önceden ilkokul örencileriyle paketledikleri 5 bin kadife çiçei tohumunu ekmeleri için ailelere datt.

Dernek Bakan Hac Ormanolu, doadaki dengenin bozulmamas için çevrenin korunmas gerektiini belirterek bu kapsamda toplumda çevre bilinci ve doa sevgisi oluturmak amacyla öretmen adaylaryla etkinlik gerçekletirdiklerini ifade etti.

Bu çerçevede dernek olarak temin ettikleri kadife çiçei tohumlarn öretmen adaylar ile dattklarn anlatan Ormanolu, unlar söyledi:

SEVG TOHUMU

Bahar geliyor, havaya cemre dütü, biz de gönüllere sevgi düsün dedik. Ailelere diyoruz ki Bu tohumlar çocuklarnzla birlikte ekin, duyarllk olusun, çevremiz yeillensin, renklensin, güzellesin. Herkes bir fidan, bir çiçek ekerse yaadmz çevre çok daha güzel olacak. Bunu çocuklarmz da alamak istiyoruz. Öretmen adaylaryla birlikte gerçekletirmi olmamz etkinliimizi daha anlaml klyor.

Öretmen aday Betül Aydemir ise topluma hizmet amacyla rengarenk bir çevre için çiçek tohumu dattklarn aktard.

Toplumda birlik ve beraberlik, sevgi ve hogörü duygularnn gelimesi için dattklar tohumlara sevgi tohumu adn verdiklerini dile getiren Aydemir, Tohumlarmz ailelere datyoruz, çocuklaryla birlikte sevgi tohumlarn eksinler, çevremiz çiçeklensin, yeillensin, sevgi ortam olusun istiyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git