Üniversitelilerden yetimlere kermes!

Yetimler Vakfı ve Bilge Gençlik Kulübü tarafından Dicle Üniversitesinde yetim, öksüz ve kimsesizler yararına kermes açıldı.

Haberler 19.05.2022 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

htiyaç sahibi yetim ve öksüzlere yönelik yardm çalmalar yürüten Yetimler Vakf, hafta sonu merkez Kayapnar ilçesinde düzenledii ilahi nameler müzik öleninin ardndan Dicle

Dicle Üniversitesi lahiyat Fakültesinde düzenlenen kermes çalmasyla ilgili konuan Bilge Gençlik Kulübü yetkililerinden Azat Erta, slamn yetimlere verdii öneme deinerek ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacyla böyle bir çalma balattklarn belirtti.

Bilge gençlik kulübü olarak Yetimler Vakf ile birlikte kermes etkinlii düzenlediklerini ifade eden Erta, Kermesimiz yetimler yararna yaplan bir kermestir. Gönüllü örencilerimiz tarafndan handikapl bir ekilde yardm ediliyor.dedi.

YETMLER çN KERMES

Peygamber Efendimizin yetimlere verdii öneme vurgu yapan Erta, Hadis-i erifte Her kim Allah rzas için bir yetimin ban okarsa dokunduu her saç teli kadar ona sevap vardr. buyurulmaktadr. Bir yetim için yaplan bir yardm hem dünyada hem de ahirette hayr getirecektir. ifadelerini kulland.

Söz konusu yardm faaliyetinin ileriki günlerde farkl fakültelerde devam edeceinin altn çizen Erta, Etkinliimiz lahiyat Fakültesinde olup saat 17.00a kadar devam edecek. 20 Mays Cuma günü de Tp Fakültesi derslik yerlekesinde kermesimiz olacaktr. Hayr sahibi bütün örenci kardelerimizin desteklerini bekliyoruz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git