Ürküten kuyruk!

Şanlıurfa'da, sosyal mesafe kuralına uyulması için PTT şubesine dönüştürülen Gazi Ortaokulu binası önünde sıraya giden vatandaşlar, yoğunluğa neden olarak yine uzun kuyruk oluşturdu. Kuyruktaki birçok kişinin sosyal mesafe kuralına da uymadığı görüldü.

Haberler 13.05.2020 - 01:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanlnca ihtiyaç sahiplerine yaplan bin liralk nakdi yardm ve dier ilemleri gerçekletirmek için PTT ubesine dönütürülen Gazi Ortaokuluna gelenler, sosyal mesafe kuralna uymadan uzun kuyruk oluturdu.

OKUL ÖNÜNDE KUYRUK

Sosyal mesafe kurallarnn salanmamasndan dolay anlurfa Valilii tarafndan PTT ubeleri kapatlarak okullarda hizmet verilmeye balanmt. Ancak, bugün yine okul önüne gelen yüzlerce kii uzun kuyruk oluturup, dip dibe srann kendilerine gelmesini bekledi. Scak havada kuyrukta bekleyen baz kiilerin güneten korunmak için karton kutular balarna koyduu görülürken, polislerin sk sk yapt sosyal mesafe çars ile kalabalktakileri uyard.

Saatlerce kuyrukta srann kendisine gelmesini beklediini söyleyen Aye Kaya, Kuyrukta sosyal mesafe falan yok. Daha hzl ilem yaplabilmesi için ek yerlerin açlmas lazm dedi.

Ana Sayfaya Git