Uzaktan eğitim önümüzdeki yıl da devam edecek mi?

Uzaktan eğitim gelecek yılda devam edecek mi sorusu MEB Bakanı Ziya Selçuk'un katıldığı video konferans görüntüsü akabinde çok merak edildi. Bakan Selçuk, yaptığı açıklamasında "Uzaktan eğitimi önümüzdeki yıllarda da Türk eğitim sisteminin olağan bir parçası olarak yapmak için yeni bir proje çalışmasının içindeyiz" dedi.

Haberler 07.06.2020 - 02:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uzaktan eitim gelecek ylda devam edecek mi sorusu MEB Bakan Ziya Selçukun katld video konferans görüntüsü akabinde çok merak edildi. Bakan Selçuk, yapt açklamasnda Uzaktan eitimi önümüzdeki yllarda da Türk eitim sisteminin olaan bir parças olarak yapmak için yeni bir proje çalmasnn içindeyiz dedi.

Milli Eitim Bakanlndan yaplan açklamaya göre; Bakan Selçuk, Ziya Öretmen ile Eitim Bulumalar kapsamnda Kahramanmarataki meslektalar ile video konferans yoluyla bir araya geldi. Görümede öretmenler, salgn sürecinde her bir örenciye ulamak için ürettikleri çözümleri Bakan Selçuk ile paylat. Öretmenlerin özverisi sayesinde Türkiyenin uzaktan eitimde önemli bir yerde olduunu ifade eden Bakan Selçuk, Biz meslektaz. çocuklar için ayn amaca yönelik olarak çalyoruz. Beraberce bir ii yükleniyor olmak birlikte bu ülkenin çocuklarna hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum dedi.
Bakan Selçuk, salgn sürecinde fayda gördükleri uzaktan eitimin bundan sonraki süreçte de baz konularda devam etmesini isteyen öretmenlere, Uzaktan eitimi önümüzdeki yllarda da Türk eitim sisteminin olaan bir parças olarak yapmak için yeni bir proje çalmasnn içindeyiz yantn verdi. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyesinden toplantya katlan Leyla öretmen, Bakan Selçuku maske üretimi yapan mesai arkadalaryla birlikte selamlad. Bakan Selçuk, Emeklerinizden dolay hepinize ayr ayr teekkür ediyorum. Bütün ülkenin sizlere dualar var. çabalarnz sadece Türkiyeden deil dünyadan da yank buluyor diye konutu.

Kahramanmarata edebiyat öretmeni Ramazan Avc da bulumaya okuduu iir ile katld. Bakan Selçuk, Bahattin Karakoçun öretmenleri anlatt nsanlk Türküsü iirini okuyan Avcya çocuklara verdii emek için teekkür etti. Müzik öretmeni Mahmut Krba ise Abdurrahim Karakoçun Mihriban türküsünü Bakan Selçuka armaan etti. Mihribann çok sevdii bir türkü olduunu söyleyen Bakan Selçuk, Bu türkü bin yl dinlense kimse bkmaz ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git