Uzaktan eğitim sona eriyor! İşte Bakan Selçuk'un açıklamaları

Mart ayından itibaren süregelen pandemi sebebiyle devam eden uzaktan eğitimin bitmesine sayılı günler kala Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim dönemini değerlendirdi. Uzaktan eğitim ile elde edilen başarının tüm ekibin sayesinde olduğunu belirten Bakan Selçuk'un sözleri gündeme oturdu.

Haberler 11.06.2020 - 13:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mart ayndan itibaren süregelen pandemi sebebiyle devam eden uzaktan eitimin bitmesine sayl günler kala Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, uzaktan eitim dönemini deerlendirdi. Uzaktan eitim ile elde edilen baarnn tüm ekibin sayesinde olduunu belirten Bakan Selçukun sözleri gündeme oturdu.

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, uzaktan eitim sürecine ilikin öretmenlere, Bir yerde baar varsa ekibindir. Ne yaptysak hep beraber yaptk. Bu görevi beraber omuzladk. diye seslendi.

Bakanlktan yaplan yazl açklamaya göre, Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, Ziya Öretmen ile Eitim Bulumalar kapsamnda Kocaelideki meslektalaryla video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

Bakan Selçuk, öretmenlerin evlerine misafir olmaktan, onlarn sorunlarn, çözümlerini, önerilerini dinlemekten duyduu mutluluu belirtti.

Uzaktan eitim sürecinin verimli geçtiini belirten öretmenlere Bir yerde baar varsa ekibindir. diye yant veren Selçuk, yaplan ilerin bir tek Bakann ahsi gücüyle olacak iler olmadn kaydetti.

Ana Sayfaya Git