Uzaktan eğitime geçiyoruz

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan uzaktan eğitime geçiş sürecine ilişkin paylaşım "Ne okullarımızı açık tutabilmek için gösterdiğimiz gayreti ne de 'Bir kez daha uzaktan eğitime geçiyoruz' derken duyduğumuz üzüntüyü anlatmamın imkanı var"

Haberler 16.04.2021 - 02:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, eitimin gelecei için Kovid-19 tedbirlerine uyulmasn isteyerek, Ne okullarmz açk tutabilmek için gösterdiimiz gayreti ne de Bir kez daha uzaktan eitime geçiyoruz derken duyduumuz üzüntüyü anlatmamn imkan var. ifadesini kulland.

Bakan Selçuk, sosyal medya hesabndan, snfta ders dinleyen örencilerin bulunduu fotoraf karesini paylaarak, u ifadeleri kulland:

Sizlere burada, ne yüz yüze eitime baladmzda duyduumuz sevinci ne uzaktan eitimi etkin bir ekilde sürdürebilmek için verdiimiz çabay... Ne okullarmz açk tutabilmek için gösterdiimiz gayreti ne de Bir kez daha uzaktan eitime geçiyoruz derken duyduumuz üzüntüyü anlatmamn imkan var. 1 milyon öretmenin ve 18 milyon örencinin duygularn bir cümleye sdramyoruz. Yine de deneyeceim: Lütfen, ülkenin eitim gelecei için kurallara uyal hepimiz, hepimiz ve hepimiz...

Ana Sayfaya Git