‘Vefa’ ekibi gönülleri ısıtıyor

Hakkari Vefa Sosyal Destek Grubu ekibi, Geçitli köyünde ziyaret ettiği doğuştan görme engelli 7 yaşındaki çocuğun talebi karşısında duygulandı.

Haberler 04.01.2021 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkari Valilii Vefa Sosyal Destek Grubu, sokaa çkmalar kstlanan 65 ya ve üstü ile kronik rahatszl bulunan ailelere yardm ulatrmaya devam ediyor. Vefa Sosyal Destek Grubu ve beraberindeki Valilik Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf Müdürü M. Sait Abdullaholu, kent merkezinden 60 kilometre uzaklkta bulunan 350 hanelik Geçitli köyünü ziyaret ederek, sokaa çkmalar kstlanan 65 ya ve üstü ile kronik rahatszl bulunan aileleri evlerinde ziyaret ettiler.

Karl bölgeyi aarak tespit ettikleri evleri tek tek ziyaret ederek gda yardmnda bulunup onlarn sorun ve skntlarn yerinde dinleyen Vefa Sosyal Destek Grubu, toprak evlerde zor artlar altnda yaam mücadelesi veren ailelerle bir araya geldiler.

Toprak evde kalan isiz ve 4 nüfuslu Mehmet Selim Demirin evini de ziyaret eden SYDV Müdürü Sait Abdullaholu ve beraberindeki Vefa Sosyal Destek Grubu, doutan gözleri görmeyen 7 yandaki Nisanur Demir ile bir araya geldi. Demirin gözlerinin görmesi için yardm talep etmesi üzerine Vefa ekibi duyguland.

Kzn babas Mehmet Selim Demir, isiz olduunu ve 4 nüfusu bulunduunu belirterek, Yklmak üzere olan toprak evde yayorum. 7 yandaki kzmn doutan gözleri görmüyor. mkanlar olursa tedavi için Ankara ve stanbula götürmek istiyorum. Bize yardm edin dedi.

Müdür Abdullaholu ise 7 yandaki Nisanurun tedavisi için ellerinden geleni yapmaya hazr olduklarn belirterek, Valilik SYDVye bavurunuzu yapn, yol ücreti vakfmz tarafndan karlanacaktr ifadelerini kulland.

Müdür Abdullaholunun Nisanura sana ne alalm, ne istiyorsun söylemesi üzerine gözleri görmeyen çocuun bebek istiyorum demesi herkesi duygulandrd. Müdür Abdullaholu ise pazartesi günü ilk iinin 3 tane bebek göndermek olacan kaydetti.

Ana Sayfaya Git