Velilere ulaştı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, velilere gönderdiği videolu mesajda, "Eğitim bayrağının bir ucunu uzaktan eğitimle sizlere devrettik. Okullarımız açıldığında sizden tekrar teslim alacağız." ifadesini kullandı.

Haberler 11.04.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakanlktan alnan bilgiye göre Selçuk, öretmenler araclyla tüm velilere videolu mesaj gönderdi.

Selçuk, mesajnda dünyaca ve milletçe daha önce benzeri yaanmayan bir süreçten geçildiini belirterek, Bir kez daha anladk ki hayat en büyük öretmen. dedi.

Selçuk, sürecin, saln kymetini, ayrln bir anda olabileceini, eitimin her koulda, her yerde devam edeceini, anne-baba ile i birliinde bulunmann gücünü, çocuklar için nasl kenetlenildiini, temiz havann, sosyallemenin, okula gidebilmenin ne büyük bir deer olduunu örettiini söyledi.

- yi ki varsnz

Bugünlerden çok ey örenilerek ve daha da olgunlaarak, sakinleerek, büyüyerek ve kymet bilerek çklmas temennisinde bulunan Selçuk, unlar kaydetti:

Bilin ki mesafe olarak ayryz ama buradayz. Eitim bayrann bir ucunu uzaktan eitimle, sizlere devrettik. Okullarmz açldnda sizden tekrar teslim alacaz. Tüm sabrnz, ilginiz, sevginiz ve hogörünüzle çocuklarmzn uzaktan eitim sürecinde onlara destek olacanz biliyoruz.

Biz öretmenlerin, telefonun dier ucunda sizlere destek olmak için beklediimizden, çocuklarmz çok özlediimizden ve bugünlerde ara vermek zorunda kaldmz eitim-öretim sürecine okullar yeniden açldnda tüm gücümüzle devam edeceimizden emin olun. Biz, hep okul-aile birlii önemlidir der, sizi hep arkamzda, elinizi srtmzda hissederdik. imdi siz öndesiniz, biz arkanzdayz. Tüm özlemimiz, sevgimiz ve yapabileceklerimizle çocuklarmzn bu süreci en iyi ekilde tamamlamas için sizinleyiz. Gönülden ifade etmek isteriz ki iyi ki varsnz.

Ana Sayfaya Git