Velilere uyarı! C plakası var

Batman'da okul servis şoförlüğü yapan Sabahattin Doğru, velileri uyararak çocuklarını gönderdikleri araçlarda sensöre, hostese ve araçların korsan olup olmamasına önem göstermeleri gerektiğini belirtti.

Haberler 07.09.2019 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni eitim öretim dönemi öncesi veliler, çocuklarn güvenli bir ekilde tayacak olan servislerle iletiime geçmeye balad. Batmanda uzun yllardr okul servis oförlüü yapan Sabahattin Doru ise, araçlarda dikkat edilmesi gerekenler konusunda velileri uyard. Velilerin ilk olarak okul servislerinin korsan olup olmadn denetlemesi gerektiini kaydeden Doru, araç hostesinin de önemine deindi.

C plaka uyars

Doru, Okul servisi araçlarnn özellikle plakalarnn olup olmadna dikkat edilmesi gerekir. Baz korsan araçlara dikkat edilmesi gerekiyor. Batmanda bu ii yapan araçlar C plaka tayor. Araçlarn koltuk sensörü, emniyet kemeri, hostesin olup olmadna dikkat edilmesi gerekir. Örencilerin hepsi bizim canmzdr. Biz onlar evlerinden alp okullarna götürüyoruz. Okuldan alp tekrar evlerine brakyoruz. Bunun için özellikle kadn servis ablasnn olmas gerekiyor. Örencilerin servise binmelerinde yardmc olmalar gerekiyor. Okullarna götürüyorlar. Tekrardan örencileri snflarndan alp servise bindirip evlerine brakyoruz. Korsan araçlardan uzak durulmas gerekiyor. ehir içindeki hz snrlarna ve hz kurallarna dikkat edilmesi çok önemli dedi.

Ana Sayfaya Git