Vestel Smart TV'lerle sınıftaymış gibi eğitim

Vestel AR-GE mühendisleri, EBA'ya erişimi kolaylaştırmak için Smart TV ekranlarını platforma uygun olarak dersler başlamadan önce güncelledi

Haberler 25.03.2020 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vestel, Milli Eitim Bakanl tarafndan sunulan Eitim Biliim Ana (EBA) eriimi kolaylatrmak için Smart TV ekranlarn platforma uygun olarak güncelleyerek, örenci ve öretmenlerin sisteme eriimini kolaylatrd.

ÖRENCLER SINIFTAYMI GB

Vestelden yaplan açklamaya göre, Vestel, Smart TVleri ile örenci ve öretmenlere uzaktan eitim kolayl salyor. Vestel AR-GE mühendisleri, EBAya eriimi kolaylatrmak için Smart TV ekranlarn platforma uygun olarak dersler balamadan önce güncelledi. Bu sayede öretmen ve örenciler, eitim biliim platformu EBAya Vestel Smart TV ekranlarndan kolaylkla ulaabiliyor, ayrca TRT uygulamasndan MEB tarafndan yaynlanan çevrimiçi dersleri de takip edebiliyorlar. Vestel Smart TV kullanclar Vestel Müteri Hizmetlerini arayarak EBA kurulum destei de alabiliyorlar.

Açklamaya göre ayrca,satta olan tüm Vestel Smart TVler üzerinden EBA ekranlarna eriim mümkün. Vestel.com.tr üzerinden de EBAya eriim salanabilen geçmi ve güncel tüm model bilgilerine ulalabiliyor.

Ana Sayfaya Git