(VİDEO) Diyarbakır'da YKS için gürültü uyarısı yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 18-19 Haziran'da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için gürültü yapılmaması için denetim gerçekleştirdi.

Haberler 16.06.2022 - 19:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesinden yaplan açklamaya göre, örencilerin geleceini yakndan ilgilendiren Yükseköretim Kurumlar Snav (YKS) öncesi örencilerin snav esnasnda motivasyonunu bozacak gürültüyü engellemek için harekete geçildi. çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl, snavlarn gerçekletirilecei okullarn çevresinde vatandalarn gürültü yapmamas ve snava girecek adaylarn dikkatlerini datacak her türlü faaliyetlerin önüne geçmek için denetim gerçekletirdi.

Ekipler, kentteki snav merkezlerine yakn olan inaat, düün salonlar, elence mekanlar ziyaret ederek snav saatlerinde gürültü oluturulmamas için uyarlarda bulundu.

çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl ve Zabta Daire Bakanl, 2 gün boyunca il ve ilçe emniyet ve ilçe zabta müdürlükleriyle gündüz inaat çalmalar, seyyar satclar ve araç sürücülerini, gece de gürültüye sebebiyet veren iletmeleri denetleyecek. Ekipler, ayrca pazar yerlerini de kontrol altna alacak.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git