(VİDEO) Mayıs ayı yardımcı kaynak paketi yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek amacıyla hazırlanan ve 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, bakanlığın internet adresinden erişime açıldı.

Haberler 09.05.2022 - 16:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca (MEB) tüm kademe ve snf seviyesindeki örencilere destek amacyla hazrlanan ve 8 bin sorudan oluan mays ay yardmc kaynak paketi, bakanln internet adresinden eriime açld.

Bakanlktan yaplan açklamaya göre, yardmc kaynak destek paketi her ay örenci ve öretmenlerin istifadesine sunuluyor. Örencilerin derste ileyecekleri konular pekitirmesi, uzaktan eitimde oluan örenme kayplarnn telafi edilmesi ve örenme süreçlerine katk salanmasnn amaçland yardmc kaynak destek paketinin sekizincisi bugün yaymland.

Tüm kademe ve snf seviyesindeki örencilere yönelik hazrlanan mays ay yardmc kaynak paketine bakanln internet adresinden ulalabiliyor.

2021-2022 eitim öretim yl için yaymlanan son yardmc kaynak paketi olma özellii tayan mays ay yardmc kaynak paketinde 8 bin soru yer alyor.

8. snfta örenim gören örencilerin 2022 ylnda yaplacak Snavla Örenci Alacak Ortaöretim Kurumlarna likin Merkezi Snava yönelik hazrlklarna destek salamak adna mays ay örnek soru kitapç da örenci ve öretmenlerin kullanmna sunuldu. Mays ay paketiyle birlikte 2021 yl ekim ay itibaryla yaymlanan örnek soru says 360a ulat.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git