(VİDEO) MEB'den ilkokullar için yardımcı kaynak seti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ana dil ve yabancı dil eğitimini güçlendirmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, Türkçe ve İngilizce dersleri için ilk kez hazırlanan 2. sınıf düzeyinde etkinlik kitapları ve öğretmen kılavuz kitaplarından oluşan yardımcı kaynak setlerinin, yeni eğitim-öğretim yılından itibaren okutulmaya başlanacağını bildirdi.

Haberler 09.06.2022 - 14:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Mahmut Özer, ana dil ve yabanc dil eitimini güçlendirmek amacyla balatlan çalmalar kapsamnda, Türkçe ve ngilizce dersleri için ilk kez hazrlanan 2. snf düzeyinde etkinlik kitaplar ve öretmen klavuz kitaplarndan oluan yardmc kaynak setlerinin, yeni eitim-öretim ylndan itibaren okutulmaya balanacan bildirdi.

Eitim-öretim sürecinde örencilere annda ve yerinde geri bildirim vermenin ve örencilerin süreç içindeki geliimini takip etmek için snf içi ölçme ve deerlendirme etkinliklerinin kullanlmasnn önemine iaret eden Özer, Bu anlaytan hareketle dil becerilerinin geliiminin önemi de göz önünde bulundurarak Türkçe ve ngilizce dersleri için snf düzeyinde süreç deerlendirmeye yönelik etkinlik kitaplar ve bu kitaplarn kullanmnda öretmenlere rehberlik etmek amacyla öretmen klavuz kitaplarndan oluan setler hazrlamaya balamtk. Türkçe ve ngilizce dersleri için ilk kez hazrlanan 2. snf düzeyinde etkinlik kitaplar ve öretmen klavuz kitaplarndan oluan yardmc kaynak setleri tamamland ve yeni eitim-öretim ylndan itibaren okutulmaya balanacak. Bunun yannda 3. ve 4. snflara yönelik Türkçe ve ngilizce yardmc kaynak setlerinin hazrlk çalmalar devam ediyor ifadelerini kulland.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git