(VİDEO) Meb'den öğrencilere dev destek

Millî Eğitim Bakanlığı; eğitimde fırsat eşitliği parolasıyla yürüttüğü çok boyutlu çalışmalar kapsamında ekim ayında tüm kademelerde ve sınıf düzeylerindeki öğrenciler, özel öğrenciler ve sınava hazırlık gruplarının tamamını kapsayacak ölçekte 18 milyon öğrenciye yönelik yardımcı kaynak desteği başlatmıştı.

Haberler 23.05.2022 - 12:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mill Eitim Bakanl eitimde frsat eitlii parolasyla yürüttüü çok boyutlu çalmalar kapsamnda ekim aynda tüm kademelerde ve snf düzeylerindeki örenciler, özel örenciler ve snava hazrlk gruplarnn tamamn kapsayacak ölçekte 18 milyon örenciye yönelik yardmc kaynak destei balatmt.

Örencilerin yardmc kaynak ihtiyacnn Bakanlk tarafndan ücretsiz karlanmas için her ay düzenli olarak yaymlanan kaynaklar, örenci ve öretmenlerden büyük bir ilgi gördü.

Yardmc kaynak setlerinin hazrlnda, LGS ve YKSye katlacak örencilere özel içeriklere büyük önem verildi. Snav grubundaki örencilere aralk ayndan mays ayna kadar ulatrlan yardmc kaynak says 15 milyona ulat.

Yardmc kaynak paketlerinde snav gruplar için çalma yapraklar, çalma sorular, beceri temelli testler, merkez snava yönelik örnek sorular, fasiküller, tekrar testleri, YKSye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçklar, YKS çalma sorular, YKS soru bankalar ve soru çözümleri yer alyor.

Her örencinin ihtiyacn dikkate alarak yardmc kaynaklar hazrladklarn belirten Mill Eitim Bakan Mahmut Özer, snav gruplarnn kaynak ihtiyac konusuna özel önem verdiklerini belirtti. Bakan Özer, Tüm örencilerimizin en iyi ekilde snava hazrlanmalarn salamaya büyük önem veriyoruz dedi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git