Yılın İyilik Okulu Ünvanını Aldı!

Diyarbakır Kayapınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, "Sen gül çocuk" adlı projeyle birincilik ödülüne ve "Yılın İyilik Okulu" unvanına layık görüldü.

Haberler 27.05.2017 - 08:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Deniz Feneri Dernei, Milli Eitim Bakanl Din Öretimi Genel Müdürlüü ve ÖNDER mam Hatipliler Dernei i birlii ile düzenlenen, mam Hatipler yilikte Yaryor. Anadolu mam Hatip Liseleri Uygulamal yilik Proje Yarmasnda dereceye giren okul ve örencilere ödülleri verildi.

Deniz Feneri Dernei Bakan Mehmet Cengiz, MEB ura Salonunda yilik Okullar Ödülleri ad altnda gerçekletirilen ödül töreninin açl konumasnda, Deniz Fenerinin nn milletin merhameti var olduu sürece bütün dünyaya yaylacan söyledi.

mam hatip liselerinin önemine iaret eden Cengiz, proje kapsamnda gençlere iyilii düünme olana saladklarn ifade etti. Cengiz, Eer biz gençlerimizin zihinlerine iyilii düünme frsatn verebilirsek, bu proje baarya ulam demektir. Bu projeler, dünyada iyilii yayma noktasnda bir kvlcmdr. Bu, inanyorum ki bütün dünyaya da ksa zamanda yaylacaktr. diye konutu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl Müstear Ebubekir ahin de iyilik sözünün önemini vurgulayarak dereceye giren projeler arasnda, Diyarbakrda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl l Müdürlüüne bal bir çocukevindeki çocuklara yönelik bir iyiliin yer almasn görmekten duyduu memnuniyeti dile getirdi.

KAYAPINAR KIZ ANADOL MAM HATP LSES

Milli Eitim Bakanl Müstear Yardmcs Ercan Demirci de iyiliin önemine dikkati çekerek Türkiyenin bata Suriye olmak üzere birçok mazluma kucak açtn ve bir iyilik seferberlii balattn aktard.

Açl konumalarnn ardndan, dereceye giren örenci ve okullara ödülleri takdim edildi.

Yarmada, Diyarbakr Kayapnar Kz Anadolu mam Hatip Lisesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl l Müdürlüüne bal bir çocuk evindeki çocuklara yönelik çeitli etkinlikler düzenleyerek çocuklarn yüzlerini güldürmeyi amaçlayan Sen gül çocuk projesiyle birincilik ödülü ve Yln yilik Okulu unvanna layk görüldü.

Birincilik ödülü olarak 7 bin 500 lira kazanan örenciler, ödüllerini Habeistandaki yetimhanenin yapmnda kullanlmak üzere Deniz Feneri Derneine balad.

Yarmada, ikincilik ödülü, Ona bir masal anlatsana projesiyle Ankara ehit Demet Sezen Kz Anadolu mam Hatip Lisesinin, üçüncülük ödülü ise Atlayp geçme, toplayp geç, nsana ve çevreye iyilii seç adl projeyle Demetevler Kz Anadolu mam Hatip Lisesinin oldu.

Ana Sayfaya Git