Yap ama bozma!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 'Yap Ama Bozma' etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, 30 dakika içinde kendilerine verilen yapbozu tamamlamaya çalıştı.

Haberler 18.03.2019 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Cizre ilçesinde Türk Kzlay, lçe Milli Eitim Müdürlüü ve Hamilik Okulu Vakf tarafndan ortaklaa Yap Ama Bozma etkinlii düzenlendi. Cizre Fen Lisesi spor salonunda düzenlenen etkinlikte, 200 lise örencisi Krmz Medrese ve Mem-u Zin yapbozlarn 30 dakika içinde yapmaya çalt. Bireysel ve takm halinde yaplan iki kategorideki yarmada dereceye giren ilk üç örenciye para ödülü verildi.

YAP AMA BOZMA

Kzlay Genel Müdürlüü Proje Koordinatörü Kamile Canbay, yarmann Cizrede ilk kez düzenlendiini bunu her yl yaymak istediklerini belirtti. Canbay, etkinlikleri Yap Ama Bozma olarak sembolletirmek istediklerini belirterek, unlar kaydetti:

smi kurgularken Cizre gerçeklerini ve ülkemizin güzelliine konsantre olmaya çaltk. Bozmak kolay yapmak zordur. lerlemek için sürekli yapmak lazm. O yüzden de biz yap ama bozma dedik. Sevgi birletiren bir ey ve bir sevgi bin sevgiyi getirir. Sonra da gelse bile o bin sevgi o bir sevginin kapsn açar. Bugün bu yarma ile yüzlerce genci bir araya getirip bunu adeta bütün ülkemize ve dünyaya haykran ve bunu bir yarma konsepti ile kuran bir kurgu kurdu. nallah bundan sonra da Cizre merkezinde bütün bölgeyi ve ülkeyi içine alacak ekilde halkay genileterek ilerleyecek.

Ana Sayfaya Git