Yaz kampı kazançı!

Her geçen gün hayatımızda daha çok yer alan dijitalleşme, şehir hayatı ve binaların arasında sıkışıp kalma durumu çocukları hem ruhen hem de bedenen olumsuz olarak etkiliyor.

Haberler 03.04.2019 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hayatmzda artan dijitalleme ve kentleme sebebiyle çocuklarmz doada çok az vakit geçirebiliyor, insanlarla yüz yüze iletiimde zorlanyor ve gerçek hayat örenemiyor. Yaz kamplar ise çocuunuzun hem elenmesini hem de farkl alanlarda gelimesini salyor.

çOCUKLARIN SOSYALLEMES

çocuklarn sosyallemesi, sorumluluk alabilmesi, spor yapmas ve doayla etkileim halinde olmalar için uygun bir ortam sunan yaz kamplar sayesinde çocuklar yaz tatillerinden güzel anlarla dönüyor. Gençlere uluslararas standartlarda özel yaam deneyimleri ve kamp programlar sunan Gelecein Yldzlar, bu kamplarn çocuklarnza kazandraca özellikleri öyle sralyor:

KAMPLARDAK KAZANIMLAR

1) Kendi ayaklar üstünde durmay örenirler: Sizden bir süreliine ayrlarak kendi sorumluluklarn yerine getirmeyi örenecek. Yaam becerileri geliecek, özgüveni artacak, uzlama becerileri ve özsayglar geliirken, kendilerini daha iyi ifade edecekler.

2) Yatlaryla sosyalleip hiç unutmayaca dostluklar kurarlar: Belki de çocuunuz yllarca sürecek dostluklarnn temelini burada atacak. Sosyallemekten korkmayp da dönük bir birey olarak yetiecek.

3) Sporun her türlüsünü yapma frsat yakalarlar: Yaz kamplarnda çocuklarnz basketboldan tenise, sörften trmanmaya kadar her sporla iç içe olurlar. Örenirler, elenirler ve fiziksel olarak daha güçlü olurlar.

4) ngilizceleri geliir, uluslararas dostluklar edinirler: Hem kamplarda yabanc eitmenler tarafnda verilen dersler hem de kampa katlan yabanc arkadalar ile iletiimleri sayesinde ngilizcelerini gelitirebilir, farkl kültürleri tanyabilirler.

5) Doayla etkileim halinde olur, yeni eyler kefederler: Öyle ki bu zamanda büyüyen çocuklar doa hakknda çok az bilgiye sahip. Özellikle ehir hayat ve binalarn arasnda skp kalma durumu nedeniyle doay tanyamayan çocuklar yaz kamplar sayesinde bu frsat bulabiliyor ve yeilin her türlü tonunu görüp temiz havada kaliteli vakit geçirebiliyor.

6) Kendi rol modellerini belirlerler: Yaz kamplarndaki birbirinden farkl yetkinlikteki eitmenler, çocuklara rol model olabilir. Kamptaki eitmenler onlarla o kadar çok ilgilenir ki kamp bitiminde onlardan ayrlmay istemeyebilirler. Kendilerine hep donanml, pozitif insanlar örnek olarak seçerler.

7) Hiç unutmayacaklar anlar biriktirir, henüz o yata bir yaam öyküsünün sahibi olurlar: Bu kampn sonunda da ileride sürekli hatrlayaca, yüzündeki tebessümle anlataca bir deneyime sahip olurlar. Hayattan keyif almay örenir ve bundan mutluluk duyarlar.

GELECEN YILDIZLARI

çocuunuz bunlar dahil daha birçok özellii Gelecein Yldzlarndaki kamp deneyimi sayesinde kazanacak, kendini kefedecek ve unutamayaca muhteem biz yaz geçirecek!

Gelecein Yldzlar, tam 30 yldr 5-17 ya aras grubu, 70 ülkeden gençlere uluslararas standartlarda özel yaam deneyimleri ve kamp programlar sunuyor, hayatlarnn yazn yaamak isteyen çocuklarla buluuyor. Siz de çocuunuza unutulmaz bir yaz maceras hediye edin, Gelecein Yldzlarna katln!

Ana Sayfaya Git