Yaz okullarının haftalık ücreti 500 lira

Tatilini değerlendirmek isteyen öğrencilere, sportif ve kültürel etkinliklerden sosyal faaliyetlere geniş bir yelpazede seçenek sunulan yaz okullarının ücretleri, eğitim programının içeriği ve süresine göre haftalık ortalama 500 lirayı buluyor.

Haberler 10.06.2018 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaz tatilini deerlendirmek isteyen örencilere, sportif ve kültürel etkinliklerden sosyal faaliyetlere geni bir yelpazede seçenek sunulan yaz okullarnn ücretleri, eitim programnn içerii ve süresine göre haftalk ortalama 500 liray buluyor.

Örenciler, yaklak 3 ay sürecek yaz tatiline merhaba derken, aileler de çocuklarnn tatili verimli geçirmeleri için yaz okullarnn kaplarn çalmaya balad.

Aileler çocuklarn yetenek ve ihtiyaçlarna göre, sportif ve kültürel etkinliklerden sosyal faaliyetlere çeitli programlarn uyguland yaz okullarn tercih ediyor. Bu okullarn ücretleri de eitim programnn içerii ve süresine göre haftalk ortalama 500 liray buluyor.

Bu kurslarda, yüzmeden futbola spor derslerinin yan sra, kültürel ve sosyal etkinliklere de yer veriliyor. Kurslarn bazlarnda ücrete servis ve öle yemei dahil edilirken, bu hizmetler için ayrca ücret ödemek de gerekebiliyor.

Ücretler derslerin içerik ve saatine göre deiiklik gösterse de hafta içi, tam gün hizmet veren bir kurs için haftalk 500 liray gözden çkarmak gerekiyor.

- Ücretsiz kurslar da var

Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlükleri ile belediyelerin haftann 3 günü hizmet veren ücretsiz yaz kurslar da bulunuyor. Kurslar, basketbol, voleybol, futbol, tenis, atletizm gibi farkl spor dallarnda 2 ay boyunca devam ediyor. Yüzme kurslarndan ise aylk 130 lira talep ediliyor.

Ana Sayfaya Git