Yaz Okulu Renkli Geçti

Mardin’in merkez Artuklu İlçe Belediyesi yaz okulları, 60 gün boyunca devam eden kurslarını tamamladı.

Haberler 08.09.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Artuklu Bilgi Evinde düzenlenen kapan programnda bir araya gelen Yaz Okulu örencileri veda programnda pasta kesti. Artuklu Bilgi Evi Müzik Atölyesi örencilerinin çald müziklerle elenen örenciler bir yandan da yaz okuluna veda etmenin burukluunu yaad. Yaz Okullar kapan programna Artuklu Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili akir Öner Öztürk adna Artuklu Belediyesi Bakan Yardmcs Mustafa çaatay ve Artuklu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fahri Ar katld.

Yaz okuluna katlanlar

Artuklu Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili akir Öner Öztürk örencilerin keyifli bir yaz geçirdiini ifade ederek, Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atletizm, satranç, karate, tekvando, badminton, kort tenisi, masa tenisi, ngilizce, resim, kültürel gezi, halk oyunlar, keman ve gitar kurslar olmak üzere toplam 17 farkl branta verilen eitimler vesilesiyle yüzlerce örenci kendi yeteneklerini kefetme, kiisel geliimlerine katkda bulunma ve yaz tatillerini verimli bir ekilde deerlendirme imkan buldu. Ayrca örencilerimizin eitim için gerekli olan bütün ihtiyaçlarn karlayarak hepsinin eit artlarda eitim almalarn saladk dedi.

2 bin 134 örenci faydaland

Öztürk, Artuklu lçemizi yaz okullar hizmetiyle tantrmann ve bu hizmeti ilçemiz için bir yaz klasii haline getirmi olmann mutluluunu yayoruz. Geçen yaz tatili ve bu yaz tatilinde açtmz yaz okullarna duyulan ilgiden ve katlmdan çok memnunuz. 2 bin 34 örencimiz açtmz kurslardan faydaland. Geçen seneye oranla bu rakam oldukça artt. Bu da bu hizmetten duyulan memnuniyeti ifade ediyor. Her sene daha fazla deneyim kazanarak, üzerine bir eyler katarak ilerliyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git