YBO'da yaşamı yazdı, Türkiye birincisi oldu

MUŞ'un Varto ilçesindeki Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) 7'nci sınıf öğrencisi Gamze Uysal, Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği 'YBO'da Yaşam' konulu hikaye yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

Haberler 24.04.2019 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanl, yazmaya özendirmek ve örencilerin kendilerini ifade etmelerini salamak amacyla YBOda Yaam konulu hikaye ve resim yarmas düzenledi. YBOlarda okuyan örencilerin katld yarmada Muun Varto lçesindeki YBOnun 7nci snf örencisi Gamze Uysal, Yeni Yuvam balkl hikayesiyle Türkiye birincisi oldu. Uysaln birincilii ilçede sevinçle karland.

Türkiye birincisi oldu

YBOdaki yaamn anlatt hikayesiyle Türkiye birincisi olan Gamze Uysal, Okul Müdürü Alper Akkaya ile birlikte lçe Milli Eitim Müdürü Yalçn Süneyi ziyaret etti. Gamze Uysal baarsndan dolay kutlayan Milli Eitim Müdürü Yalçn Süne, Yatl bölge okullar arasnda yaplan YBDda Yaam konulu hikye yarmasnda Türkiye birincisi oldu. Bizi çok onurlandrd. Kzmz gerçekten hem övünç kayna hemde tüm örencilerimize bir örnek oldu. Bundan sonra örencilerimizin yerelde deil de ulusal alanda da bütün yarmalara katlmalar için çok büyük bir sebep oldu dedi. Baarsnda öretmenlerinin desteinin çok fazla olduunu belirten Gamze Uysal, sonucun kendisi için sürpriz olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git