YDS sonuçları açıklandı

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı.

Haberler 28.09.2019 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adaylar, Yabanc Dil Bilgisi Seviye Tespit Snav sonuçlarn ÖSYMnin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaralar ve aday ifreleriyle örenilebilecek

HABER MERKEZ

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezi Bakanlnca (ÖSYM) 5 dilde uygulanan Yabanc Dil Bilgisi Seviye Tespit Snav (2019-YDS/2) sonuçlar açkland.

ÖSYMnin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 8 Eylülde 5 dilde uygulanan 2019-YDS/2ye ait deerlendirme ilemleri tamamland. Adaylar, snav sonuçlarna ÖSYMnin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaralar ve aday ifreleriyle eriebilecek.

****

ÜCRET UNUTMAYIN

ÖSYM snav ücretini yatramayanlar için süre uzatt

- ÖSYM:

- (ALES ve kaymakamlk snavlar) stanbulda yaanan deprem nedeniyle GSM operatörlerinde yaanan aksaklklardan dolay ilgili snavlara bavurusunu yapm ancak online ödemelerde snav ücretini yatramam baz adaylarn olduu anlalmtr

- Snavlara ilikin bavurusunu yapm ancak snav ücretini yatramam adaylar, snav ücretini bugün saat 23.59a kadar yatrabileceklerdir

HABER MERKEZ

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Bakanlnca (ÖSYM) stanbuldaki depremde GSM operatörlerinde oluan aksaklklardan dolay ALES ve kaymakamlk snav bavurusunu yapan ancak ücretini online olarak yatramayan adaylara ödeme ilemleri için bugün saat 23.59a kadar süre tannd bildirildi.

ÖSYMnin internet sitesinde yer alan duyuruda, Akademik Personel ve Lisansüstü Eitimi Giri Snav (2019-ALES/3) ile çileri Bakanl Kaymakam Adayl Giri Snavna (2019-Kaymakamlk) bavuran adaylarn snav ücreti ödemelerinin dün sona erdii anmsatld.

Açklamada, unlar kaydedildi:

26 Eylülde stanbulda yaanan deprem nedeniyle GSM operatörlerinde yaanan aksaklklardan dolay ilgili snavlara bavurusunu yapm ancak online ödemelerde snav ücretini yatramam baz adaylarn olduu anlalmtr. Söz konusu snavlara ilikin bavurusunu yapm ancak snav ücretini yatramam adaylar, snav ücretini, ÖSYMnin internet sayfasnda e-ilemlerde yer alan ödemeler alanndan kredi kart, banka kart ile 27 Eylül (bugün) saat 23.59a kadar yatrabileceklerdir.

Ana Sayfaya Git