YDS sonuçları açıklandı

ÖSYM tarafından 1 Aralık'ta uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'nın sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenilebilecek. Ayrıca YDS/3'ün cevap kağıtları ve aday cevapları da ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı.

Haberler 12.12.2019 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezi Bakanl (ÖSYM) Yabanc Dil Bilgisi Seviye Tespit Snav (2019-YDS/3) sonuçlarn açklad.

ÖSYMnin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 1 Aralkta ngilizcede uygulanan 2019-YDS/3e ait deerlendirme ilemleri tamamland.

Adaylar, snav sonuçlarna ÖSYMnin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaralar ve aday ifreleri ile eriebilecek.

YDS SONUçLARI

Öte yandan ÖSYM, YDS/3 adaylarnn cevap katlarnn görüntüleri ile cevap katlarna yaptklar iaretlemelerin optik okuyucular tarafndan okunmas sonucu elde edilen aday cevaplar ve sorularn doru cevaplarn da internet sitesi üzerinden yaymlad.

Adaylar, 10 gün süreyle ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaralar ve ifreleri ile snavda kullandklar cevap kadnn görüntüsünü, cevap kadna yaptklar iaretlemeleri, bu iaretlemelerin optik okuyucularla okunmas sonucu elde edilen aday cevaplarn ve sorularn doru cevaplarn görebilecek.

Ana Sayfaya Git