Yeşilay Mardin’den teknolojik bağımlılık uyarısı

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu katıldığı toplantıda Mardinli gençleri “Sağlıklı yaşam, zararlı alışkanlıklar ve teknolojik bağımlılıklar” konusunda bilgilendirdi.

Haberler 06.08.2018 - 08:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Mardin l Gençlik Kollar Yönetim Kurulu toplantsna davet üzerine katlan Yeilay Mardin ube Bakan Lütfü Günlüolu, katlmc üyeleri, Salkl yaam, zararl alkanlklar ve teknolojik bamllklar konusunda bilgilendirdi. Özellikle, salkl yaam, teknoloji bamll, sigara, alkol, kumar, uyuturucu madde ve teknoloji bamll konusunda uyarda bulunan Günlüolu, bamllklarn gerçekten bir dünya sorunu olduunu, özellikle gençlerin bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiini, Yeilay Cemiyeti olarak da bu mücadeleye samimiyetle devam edeceklerini belirtti.

Her bamllk bir beyin hastaldr, tedavisi gerekir

Toplantnn bakanln yürüten AK Parti l Gençlik Kollar Bakan Ahmet Özkan ise, Bakanmz Lütfü Günlüolu, davetimize icabet ederek, gençlerimizin ihtiyaç duyduu çok önemli konulara deindi. Burada konuulanlardan herkesin istifade ettiini söyleyebilirim. Bundan böyle de bakanmz zaman zaman misafir edeceiz. Kendisinin deneyimlerinden yararlanacaz. Bizler AK Partide görev yapan gençleriz ve AK Parti mensuplaryz. Anlatlan zararl alkanlklar ve bamllklar hepimizi ilgilendirmektedir. Bu nedenle bu tür toplantlar düzenleyerek gerektiinde baka konularda da ii bilen aabeylerimizi misafir edeceiz. Gerçekten bamllklarn birer hastalk olduunu, mücadele edilmesi gerektiini, bütün dünyann sorunu olduunu örendik dedi.

Ana Sayfaya Git