Yeniliğin ödülleri!

Eğitim ve Öğretim'de yenilikçiler ödülleri bölgesel ödül töreni düzenlendi. Törende derece alanlara ödülleri verildi.

Haberler 07.12.2016 - 08:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitim ve Öretim alannda özgün ve modern uygulamalarn ödüllendirilerek tevik edilmesi ve paylamnn salanmas amacyla Mill Eitim Bakanl Strateji Gelitirme Bakanlnca 2011-2012 eitim ve öretim ylndan beri yürütülen Eitim ve Öretimde Yenilikçilik Ödülleri Diyarbakrda düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

5 LE EV SAHPL YAPILDI

Ortadou Anadolu ve Güneydou Anadolu Bölgesi olarak Diyarbakr, Mu, Hakkari, Adyaman ve Gaziantep olmak üzere 5 ilin katlm gösterdii bölgesel ödül töreni Diyarbakr l Milli Eitim Müdürlüünün ev sahipliinde yapld.

Törene; Din Öretimi Genel Müdürlüü Eitim Ortamlarn ve Örenme Süreçlerinin Gelitirilmesi Daire Bakan Mehmet Nezir Gül, Din Öretimi Genel Müdürlüü Milli Eitim Uzman Yardmcs Ahmet Polat, l Milli Eitim Müdür Vekili Ali Ok, l Milli Eitim Müdür Yardmcs Ylmaz Yldz, Sur lçe Kaymakam Dr. Memduh Tura, Mu Milli Eitim Müdürü Cevdet Arslan, Adyaman Milli Eitim Müdürü Mete Kzlkaya, Nizip lçe Milli Eitim Müdürü Cengiz Günde, ehitkamil lçe Milli Eitim Müdürü Mehmet Yac, Merkez ilçe milli eitim müdürleri, öretmen ve örenciler katld.

MOTVASYON ARACI OLDU

Tantm sunumu sonrasnda konuan Din Öretimi Genel Müdürlüü Eitim Ortamlarn ve Örenme Süreçlerinin Gelitirilmesi Daire Bakan Mehmet Nezir Gül öyle dedi; Bugün geldiimiz noktada Eitim ve Öretimde Yenilikçilik Ödülleri eitim ve öretim alannda farkl ve özgün uygulamalar gelitirmeyi kendine görev bilmi, allmn snrlarn zorlayan; idareci, öretmen, örenci, veli ve dier paydalarmz için deerli bir motivasyon arac konumuna gelmitir. Buradan hareketle yenilikçilik ödüllerinin bir amaç deil araç olduunu vurgulamak ve ödül alan alamayan fakat bu sürece dahil olan tüm ekiplerimizi ve bireysel çalma sahiplerimizi can gönülden kutluyorum. Bu bilinçle, önümüzdeki dönemde eitim ve öretimde yenilikçilik ödüllerine yaplacak bavurularn artacan temenni ediyorum.

L MÜDÜR VEKL AL OK: BZLERE çOK BÜYÜK DEERLER KAZANDIRIYOR

l Milli Eitim Müdür vekili Ali Ok ise, limizde düzenlenmekte olan törende, Bölgesel ödül almaya hak kazanan 8 çalma bulunmaktadr. limizde Sur/Küçükkad lkokulu Öretmenlerin Mesleki Geliimine Farkl Bir Bak adl projeyle ödüle layk görülmülerdir. Eitim ve Öretimde Yenilikçilik Ödülleri yarmasnn geçmiinden güç alarak geleceine emin admlarla yürüyen ülkemize, çocuklarmza, öretmenlerimize ve kurumlarmza çok büyük deerler kazandracan düünüyor, törene terif eden tüm katlmclara teekkür ederim eklinde konutu.

DERECEYE GREN PROJELER

Konumalarn ardndan Hakkri Merkez Gazi lköretim Okulu Sosyal Öretmen projesiyle, Mu Bilim Sanat Merkezi BLSEM çocuklar Bilimle Buluturuyor projesiyle, Mu Merkez 2071 Melikah Ortaokulu Geleceim çin Okuyorum Projesiyle, Adyaman Güzel Sanatlar Lisesi Fatih Yamankey Projesiyle, Diyarbakr Sur lçesi Küçükkad lkokulu Öretmenlerin Mesleki Geliimine Farkl Bir Bak Projesiyle, Adyaman Esentepe Anadolu Lisesi Velim-Rehberim Projesiyle, Gaziantep Nizip lçesi Mehmet Cemal Dikici lkokulu Alalm Verelim, Paylama Can Verelim projesiyle, Gaziantep ehitkamil lçesi Mehmet Emin-Zekiye Üstünel Ortaokulu Kardelik çars Projesiyle ödüle layk görüldü. Ödül almaya hak kazanan projelerin; il/ilçe milli eitim müdürlüklerine berat ve plaket, çalma sahiplerine de tablet ve plaket ödülleri verildi.

Ana Sayfaya Git