Yetimler Vakfı’nın kırtasiye yardım paketleri hazır

Yetimler Vakfı, 2019-2020 eğitim öğretim yılında, yetim öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlıklarını tamamladı.

Haberler 28.08.2019 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yetimler Vakf, 2019-2020 eitim öretim ylnda, bata Diyarbakr ve ilçeleri olmak üzere daha önceden tespit edilmi ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki örencilerin temel krtasiye ihtiyaçlarn karlamak üzere tüm hazrlklarn tamamlad.

Konuya ilikin yaplan çalmalar hakknda bilgi veren Yetimler Vakf Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bozkr, bu tür krtasiye yardmlarnn düzenli olarak her yl tekrarlandn belirterek, 2019-2020 eitim-öretim yl balamadan önce krtasiye yardm hazrlklarmz yapyoruz. Bu hafta içinde hazrlklarmz bittii gibi krtasiye yardmlarmz yetim ailelere ulatracaz. dedi.

Yardmlarn datmna ilk etapta Diyarbakr ve ilçelerinden balayacaklarna dikkat çeken Bozkr, Daha sonra gücümüz nispetinde çevre il ve ilçelerdeki yetim ailelere yardmlarmz ulatracaz. Bu yardmlarmz ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde olan örenciler içindir. ifadelerini kulland.

BU YIL K HEDEFMZ BN ÖRENCYE ULAMAK

Bozkr, Daha önce tarafmza bavurusu gerçeklemi ve bizim de tespitte bulunduumuz ihtiyaç sahibi örencilerimize yardmlar ulatryoruz. Bu yl tahmini olarak bin örenciye ulama hedefindeyiz. eklinde konutu.

Krtasiye paketlerinin içeriindeki materyallar hakknda bilgi aktaran Bozkr, Krtasiye yardm paketlerimizde; öretmenlerin örencilerden istemi olduklar ve örencilerin ihtiyaç duyabilecei defter, kalem, açacak, silgi, boya gibi krtasiye malzemeleri yer almaktadr. diye belirtti.

Hedeflerinin daha fazla yetim aileye ulaabilmek olduunu ifade eden Bozkr, Hedefimiz daha fazla yetim aileye ulaabilmek ve bu hedefimize ulaabilmemiz için de hayrseverlerin daha fazla yardmda bulunmas gerekir. Bu uurda yardm eden, destek sunan ve bizi yalnz brakmayan hayrseverlerden Allah raz olsun. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git