YKS adaylarının eğitim bilgilerini güncelleme sistemi erişime açıldı

ÖSYM tarafından YKS başvurularında, e-Okul'dan eğitim bilgisi gelmeyen adayların bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit işlemlerinin yapılabilmesi için Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi erişime açıldı

Haberler 19.06.2018 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezince (ÖSYM) Yükseköretim Kurumlar Snav (YKS) bavurularnda, e-Okuldan eitim bilgisi gelmeyen adaylarn bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit ilemlerinin yaplabilmesi için Kamu Kurumlar lemleri Sistemi eriime açld.

ÖSYMnin internet sitesinden YKS adaylarnn eitim bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit ilemlerinde Kamu Kurumlar lemleri Sisteminin açlmasna ilikin duyuru yaymland.

Duyuruda, 2018-YKS bavurularnda, e-Okuldan eitim bilgisi gelmeyen adaylarn bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit ilemlerinin yaplabilmesi için Kamu Kurumlar lemleri Sisteminin açld bildirildi.

Adaylarn bireysel olarak veya ortaöretim kurumlarnn dorudan ÖSYMye yapacaklar deiiklik veya düzeltme talepleri kabul edilmeyecei belirtilen duyuruda, https://kkis.osym.gov.tr kullanc bilgileri https://bmis.osym.gov.tr kullanc bilgileri ile ayndr. https://kkis.osym.gov.tr kullanc bilgilerini hatrlamayan okul müdürlükleri, bu bilgilerini, 444 6796 numaral çar merkezinden örenebilecekler. bilgisi paylald.

Ana Sayfaya Git