YKS soru ve cevapları açıklanacak mı?

ÖSYM tarafından YKS soru ve cevapları açıklanacak mı? ÖSYM: "Yarın YKS'nin tüm oturumları tamamlandıktan sonra planlandığı gibi soruların tamamı kamuoyuyla paylaşılacaktır."

Haberler 27.06.2020 - 23:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ÖSYM tarafndan YKS soru ve cevaplar açklanacak m? ÖSYM: Yarn YKSnin tüm oturumlar tamamlandktan sonra planland gibi sorularn tamam kamuoyuyla paylalacaktr.

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezi Bakanl (ÖSYM) açklamasnda, Snav tamamlandktan sonra, sosyal medyada bir adayn kitapçndan baz ksmlarn paylald görülmütür. Sorumlu hakknda yasal süreç balatlmtr ifadelerine yer verdi.

ÖSYMden yaplan açklamada YKSnin ilk oturumu TYTnin 188 snav merkezinde güvenle tamamlandn bildirdi. Açklamada, Snav tamamlandktan sonra, sosyal medyada bir adayn kitapçndan baz ksmlarn paylald görülmütür. Paylamlarda kitapçk numaras da belli olup, sorumlu hakknda yasal süreç balatlmtr. Yarn YKSnin tüm oturumlar tamamlandktan sonra, planland gibi sorularn tamam kamuoyuyla paylalacaktr. ÖSYM Bakanl olarak yarn gerçekletireceimiz AYT ve YDT oturumlarnda tüm adaylarmza baarlar dileriz denildi.

Ana Sayfaya Git