YKS'de derece alanlar!

Diyarbakır'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda Türkiye sıralamasında ilk bine giren öğrencilere teşekkür plaketi verildi.

Haberler 23.07.2019 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, Yükseköretim Kurumlar Snavnda Türkiye sralamasnda ilk bine giren örencilere teekkür plaketi verildi.

l Milli Eitim Müdürlüü toplant salonunda düzenlenen programda konuan l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer, ilk bin örenci arasnda yer alma baars gösteren 13 örenci ile öretmenlerini ve ailelerini kutladn belirterek, örencilere bundan sonraki yaamlarnda da baar diledi.

YKSDA DYARBAKIRIN GURURLARI

Taçer, göreve geldikleri ilk günden itibaren Diyarbakrdaki baar çtasn yükseltmek çabasnda olduklarn dile getirerek, 8. ve 12. snf düzeyinde yani akademik performans gerektiren snavlarda il düzeyinde bir eylem plan üzerinde çalyoruz. çocuklarmzn potansiyelinin farkndayz ve bunu yukarya çekmeye çalyoruz. Bu plan eylül ayna doru ilan edeceiz. dedi.

Diyarbakrda krsalda ve kentte birçok çocuun baar öyküsüne sahip olduunu belirten Taçer, Gösterdikleri dereceler bu baar hikayelerinin göstergesi. Bunu daha çok örencimize yaygnlatrmak istiyoruz. Diyarbakr hak ettii yere getirmek istiyoruz. diye konutu.

TÜRKYE 23ÜNCÜSÜ OLAN KIZIL

YKS Türkiye 23üncüsü Muhammet Burak Kzl, emeklerinin karln almann güzel bir duygu olduunu belirterek, baarsna katk sunan ailesine ve öretmenlerine teekkür etti.

283üncü olan Helin lkay Orak, mutlu olduunu ifade etti.

Anne Fatma Orak da zor bir sürecin ardndan gurur verici bir sonuç aldklarn aktard.

141inci olan Adar Eken ise youn ve düzenli bir çalmann ardndan hedefledii baary yakaladn, güzel bir üniversitede okumak istediini söyledi.

Konumalarn ardndan Taçer, örencilere teekkür plaketi verdi, örencilerle hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git